שבועיים אחרי שנראה לאחרונה: בן 80 נמצא מת בדירתו ברמת גן
שכניו של האיש, שלא ראו אותו מאז יום כיפור, הבחינו בריח חריף בבניין וחיפשו את מקורו במשך ימים. אחרי שדפקו על דלתו והא לא ענה, הם הזעיקו כוחות הצלה שפרצו לדירה ומצאו את גופתו במטבח


גופת גבר בן 80 נמצאה אתמול (ראשון) בדירתו ברחוב נווה יהושע ברמת גן, אחרי ששכניו לא ראו אותו במשך כשבועיים. לפי הדיווח מהזירה, המשטרה פתחה בבדיקת נסיבות המקרה והגופה הועברה לנתיחה במכון לרפואה משפטית כדי לקבוע את סיבת המוות.
"למעשה מאז יום כיפור אף אחד מהשכנים לא ראה אותו. חשבנו שאולי נסע למשפחה שלו, הלך לבקר קרובים או חברים לשהות במחיצתם בחג הסוכות ושמחת תורה", סיפר אחד השכנים.
בימים האחרונים התפשט בבניין ריח חריף. הדיירים בדקו במשך כמה ימים את מקור הריח וחשבו שמדובר בדליפת גז, פיצוץ מים, תקלה בביוב או שקית זבל שנשכחה באחת הדירות, אבל לא מצאו דבר.
אתמול עברו הדיירים בין הדירות ונעצרו בדירתו של י'. הם דפקו על הדלת, וכשלא קיבלו תשובה התקשרו למשטרה ולגורמי הרפואה וההצלה. אחרי שפרצו לדירה נמצאה גופתו באזור המטבח, שם ככל הנראה הייתה יותר משבוע.
מתנדבי זק"א שהוזעקו למקום טיפלו בגופה והעבירו אותה למכון לרפואה משפטית. סיבת המוות טרם נקבעה.