בשווי חצי מיליון ש"ח: ניסה לייבא את הסם המסוכן - ונתפס בחזרה לארץ
תושב יהודה ושומרון כבן 40 נעצר במעבר אלנבי מירדן כשבמזוודה שלטענתו רכש בשוק הפשפשים נמצאו כ-2 ק"ג של חומר החשוד כקטמין. לאחרונה גברו ניסיונות ההברחה של הסם דרך הגדר המזרחית, וגם במעברי הגבול


תושב יהודה ושומרון בשנות ה-40 לחייו נעצר במעבר אלנבי מירדן, אחרי שלפי החשד ניסה להבריח לישראל כ-2 ק"ג של סם מסוג קטמין - בשווי של כחצי מיליון ש"ח.
במהלך הבדיקה הביטחונית של החשוד, אותר החומר כשהוא מוסלק בדפנות המזוודה - ע"י שוטרי תחנת הבקעה, יחידת הסמים במכס של רשות המסים ומאבטחי רשות שדות התעופה.

לאחר שנתפס, טען במהלך התחקור כי רכש את המזוודה בשוק הפשפשים בניגריה, במהלך טיול שערך שם לאחרונה, ולטענתו לא ידע שהיא מכילה סמים.
החומר ושני טלפונים שככל הנראה שימשו את החשוד לביצוע העבירה נתפסו והועברו להמשך בדיקה בתחנה.

גורם המעורה בפרטים טען כי על רקע הקושי להבריח קטמין דרך נתב"ג בתקופה האחרונה, גורמים עברייניים מנסים לייבא את הסם דרך מעברי הגבול עם ירדן, וכן דרך פרצות בגדר.