mako
פרסומת

התהפך עם האופנוע - והסמים שהיו פזורים על הכביש הובילו למעצרו

צעיר מראשון לציון נעצר בחשד לסחר בסמים אחרי תאונה עצמית במודיעין, שבה נמצאו רבע ק"ג סמים ו-6,000 שקל ליד האופנוע

שמעון איפרגן​
פורסם:
עשרות סוחרי סמים נעצרו לאחר שהופללו על ידי סוכן סמוי
ארכיון | צילום: None, viral press
הקישור הועתק

צעיר בשנות ה-20 לחייו מראשון לציון נעצר בחשד לסחר בסמים, אחרי שהתהפך עם האופנוע ברחוב אבן זבולון במודיעין. לפי המשטרה, השוטרים הוזעקו לפני כמה ימים לתאונה עצמית - ובמקום מצאו כמויות גדולות של סמים פזורות על הכביש וליד האופנוע.

הצעיר נפצע באורח קל ופונה לבית החולים לקבלת טיפול רפואי. במשטרה חושדים שהוא היה בדרכו לעסקת סמים, והתאונה היא שחשפה את החבילות.

לפי החשד, במקום נתפסו רבע ק"ג של סמים קלים וקשים, שנשלחו לבדיקה במעבדה לזיהוי פלילי במטה הארצי של המשטרה. השוטרים תפסו גם 6,000 שקל, שלפי החשד מקורם בעסקאות סמים שביצע רוכב האופנוע.

לאחר ששוחרר מבית החולים, הצעיר נעצר והובא אתמול לדיון בהארכת מעצר בבית משפט השלום בראשון לציון. במהלך הדיון אמר החוקר כי הסמים היו ארוזים ומוכנים לחלוקה. השופט קבע כי קיים חשד סביר נגד החשוד, והאריך את מעצרו ביומיים.