mako
פרסומת

דרמה במלון באילת: איים שידקור את אשתו, עד שהתגלתה האמת

גבר בן 33 התקשר למוקד 100 וטען שהוא עומד לדקור את אשתו בחדר במלון באילת. שוטרים ולוחמי היחידה ללוחמה בטרור פרצו לחדר כשהוא מסרב לפתוח – ומצאו אותו לבד, צוחק: "רק רצה תשומת לב"

שמעון איפרגן​
פורסם: | עודכן:
מלונות באילת
צילום: Sergei25
הקישור הועתק

דרמה חריגה התרחשה לפני כמה ימים בבית מלון באילת, לאחר שתושב העיר בן 33 התקשר למוקד 100 ודיווח באופן דרמטי: "אני נמצא במלון בעיר, אני עומד לדקור את אשתי. יש לי סכין ביד. תשלחו שוטרים".

המשטרה התייחסה לדיווח כאל אירוע חירום מסכן חיים, ושלחה למקום שוטרים ויחידות מיוחדות, כולל לוחמי היחידה ללוחמה בטרור (לוט"ר). כשהגיעו למקום, החשוד סירב לפתוח את הדלת, והשוטרים, שחששו לחייה של אישה כלשהי בחדר, פרצו פנימה.

למורת רוחם, גילו השוטרים את א' יושב לבדו וצוחק. בחיפוש בחדר נמצאה סכין וציוד צבאי. בבירור ראשוני התברר כי הוא כלל אינו נשוי ואף לא נמצא בזוגיות.

בחקירה טען: "מתחתי אתכם בגלל המצב הנפשי שלי. חיפשתי תשומת לב. רציתי להתגייס למלחמה, אבל הצבא סירב".

החשוד, שבעברו שירת כקצין לוגיסטיקה בצה"ל, הובא להארכת מעצר בבית משפט השלום באילת. השופט שלח אותו לבדיקה פסיכיאטרית, שלאחריה תתקבל החלטה אם להעמידו לדין.