mako
פרסומת

העיר לצעירים שהטרידו את חברתו במועדון - ונדקר בצוואר

חייל שהיה עד לאירוע סיפר כי בליינים הפנו כלפי צעירה "אמירות מיניות פוגעניות". אחד מחבריה העיר להם, ובקטטה שהתפתחה ביציאה מהמועדון הוא נדקר בצווארו. שני תושבי רחובות נעצרו בחשד למעורבות באירוע

שמעון איפרגן​
פורסם:
אמבולנס
העיר לחבורה שהטרידה את חברתו במועדון - ונדקר | צילום: טל גל, פלאש 90
הקישור הועתק

צעיר נדקר בצווארו ונפצע באורח בינוני בקטטה שפרצה בלילה שבין שישי לשבת ביציאה ממועדון בראשון לציון. לפי החשד, העימות החל לאחר שכמה בליינים הפנו אמירות מיניות כלפי צעירה שהגיעה למקום עם חבריה, והחברים העירו להם על כך. פרמדיקים של מד"א פינו את הפצוע לבית החולים שמיר-אסף הרופא.

"הם זרקו לעברה הצעירה אמירות מיניות פוגעניות", סיפר חייל שהיה עד לאירוע. "אחד החברים של הצעירה העיר לאותם בליינים שהטרידו אותה מינית ואלה בתגובה תקפו אותם באלימות קשה". ביציאה מהמועדון התפתחה קטטה, שבמהלכה נדקר בצוואר אחד מחבריה של הצעירה.

שוטרים שהוזעקו למקום עצרו שני תושבי רחובות בשנות העשרים לחייהם בחשד למעורבות בקטטה ובדקירה. בדיון בהארכת מעצרם אמר חוקר המשטרה כי עדותו של החייל סייעה למעצר החשודים וקושרת אותם, לטענתו, גם לשימוש בסכין. "האמרות המיניות הובילו לקטטה בין הקורבן למעורבים", אמר החוקר. לדבריו, אחד החשודים מסר גרסה בחקירתו, ואילו השני שמר על זכות השתיקה. בית משפט השלום בראשון לציון האריך את מעצרם של השניים בחמישה ימים לצורך המשך החקירה.