יד אחת על ההגה, יד שנייה עם הטלפון: אישום נגד נהג המשאית שדרס למוות את החיילת יובל חקשור ז"ל בכניסה לבסיס
פרקליטות מחוז ירושלים הגישה כתב אישום חמור נגד סהר בנארוש מחיפה. על פי האישום, בנארוש נהג במשאית כשהוא אוחז בטלפון נייד, לא הבחין בחיילת שחצתה את הכביש וגרם למותה בתום שבועיים של מאבק על חייה


פרקליטות מחוז ירושלים הגישה לבית משפט השלום לתעבורה בעיר כתב אישום נגד סהר בנארוש (50), נהג משאית מחיפה, בגין גרימת מותה ברשלנות של החיילת יובל חקשור ז"ל בחודש אפריל האחרון.
על פי כתב האישום, בבוקר ה-7 באפריל 2025, הגיע בנארוש לכניסה לבסיס ענתות כשהוא נוהג במשאית מרצדס עם מנוף. מחקירת המשטרה עולה כי עוד לפני תחילת הנסיעה עבר הנאשם עבירה, כאשר בניגוד לחוק לא הכניס דסקית למכשיר הטכוגרף של המשאית, המנטר את זמני הנסיעה והמהירות.
התאונה הקטלנית התרחשה כשבנארוש התבקש על ידי השומרים בכניסה לבסיס להזיז את המשאית למגרש כורכר סמוך, מאחר שלא החזיק באישור כניסה בתוקף. בנארוש החל בנסיעה לכיוון המגרש תוך שהוא משוחח בטלפון הנייד עם המעסיק שלו כדי להסדיר את האישור.
בכתב האישום נטען כי בנארוש אחז בטלפון בידו השמאלית והצמיד אותו לאוזנו, בעוד שבידו הימנית בלבד סובב את ההגה. "הנאשם נהג מבלי שנקט באמצעי זהירות, לא בחן את תנאי הדרך, לא הסתכל לכיוון נסיעתו ולא בדק שהדרך פנויה", נכתב בכתב האישום.
כתוצאה מחוסר תשומת הלב, פגע בנארוש ביובל חקשור ז"ל בת ה-21, בשעה שחצתה את הכביש. המשאית פגעה בה בדופנה הימני-קדמי, והיא נמחצה תחת גלגלי המשאית והעגלה הנגררת.
יובל פונתה לבית החולים הדסה הר הצופים במצב קשה מאוד כשהיא מונשמת ומורדמת. במשך שבועיים עברה סדרת ניתוחים מורכבים בבית החולים הדסה עין כרם, שכללו את כריתת שתי רגליה וחלק ממעיה בניסיון להציל את חייה.
למרות המאמצים הכבירים של הצוותים הרפואיים, מצבה הדרדר והיא סבלה מאי-ספיקת מערכות ובצקת מוחית. ב-20 באפריל 2025 נקבע מותה המוחי, והיא נפטרה מפצעיה.
בעקבות התאונה הטרגית, בנארוש מואשם בעבירות הבאות: גרימת מוות בנהיגה רשלנית; שימוש בטלפון נייד בזמן נהיגה ונהיגה ללא טכוגרף תקין.