עוד לפני נינה דומרני: ארגון פשע ניסה לחסל את בנו הצעיר של שלום דומרני
בנו של שלום דומרני, ניסים דומרני, ניצל מניסיון חיסול לפני חצי שנה. כעת מתברר כי עוד לפני כן הבן השני שלו דווקא היה מטרת החיסול. ארגון פשע יריב רצה לרצוח את בנו הצעיר בן ה-17 אבל שינה את תוכניתו כי תמיד היו סביבו אנשים. הסיבה שהתוכנית השתנתה היא שנינה עזב את עולם הפשע והיה קל יותר להגיע אליו


ארגון פשיעה גדול בדרום החליט לחסל את בנו הצעיר של ראש ארגון הגדול בלכיש שלום דומרני, אבל נתקלו בקושי לפגוע בו בגלל שהסתובב עם מאבטחים ולכן הוחלט לחסל את בנו השני, ניסים 'נינה' דומרני כנקמה נגד אביו.
"התכנית המקורית הייתה לחסל את הבן ב-17 ולא את נינה בנו", ציין גורם במשטרה, "ארגון פשיעה יריב סימן אותו כבר תקופה ארוכה, הם ניסו פעמיים לחסל אותו אבל ללא הצלחה. הוא היה מוקף באנשים סביבו אז היה קשה מאוד לפגוע בו. היו שני ניסיונות שנכשלו, אז החליטו לנסות לחסל את נינה".
נינה דומרני, נטש כבר לפני כשנתיים את עולם הפשע והקים עסקים לגיטימיים למכירת כלי רכב וקו למכירת עוגיות. העובדה הזאת סייעה לעבריינים לעבור לתכנית השנייה. "היה קשה להגיע אליו אז הלכו על נינה שהיה יעד קל, נקודת תורפה, לא קשור לעולם הפשע ואפשר לחסל אותו בקלות". חוקרי היחידה המרכזית במשטרת מרחב לכיש קיבלו את המידע על כך שעבריינים נכשלו בשני מקרים לחסל את בנו הצעיר של ראש ארגון הפשע.

כזכור לפני כחצי שנה שלושה עבריינים המזוהים עם המאפיה הקווקזית באשקלון ארבו בשעת בוקר לנינה דומרני שהגיע למגרש המכוניות ברחוב העבודה בעיר. אחד מהם, רץ לעברו בעת שבדק את אחת המכוניות, שלף אקדח וירה לעברו כדורים רבים ונמלט מהמקום. דומרני נפצע באורח קשה מאוד ונותר נכה. היורה ושני העבריינים שהיו עמו נתפסו על ידי בלשי ימ"ר לכיש והוגש נגדם כתב אישום לבית המשפט המחוזי בבאר שבע בגין ניסיון רצח.