המתלוננת לא עודכנה: האישור החריג שקיבל מושיקו מור מבית המשפט
השופט אישר לזמר, שמואשם בשני מקרי אונס ומעשה סדום, לצאת להופעה שאליה הוזמן בהתנדבות. הפרקליטות הביעה התנגדות למהלך. מור נעצר בינואר האחרון, ומאז בית המשפט לא התיר לו להופיע


הזמר מושיקו מור, שמואשם בשני מקרי אונס ומעשה סדום, קיבל אישור מבית המשפט המחוזי מרכז-לוד לצאת להופעה חריגה ויוצאת דופן. על אף שמור נמצא במעצר בית, בית המשפט התיר לו לצאת להופעה אליה הוזמן בהתנדבות.
בית המשפט בחן את העניין וביקש את התייחסות הפרקליטות, שהתנגדה למהלך. לבסוף, השופט אישר למור לצאת להופעה, אך המתלוננת נגדו כלל לא עודכנה בעניין. מור, נעצר בינואר השנה ובאמצעות סנגוריו הוא טוען שכל האירוע היה בהסכמה, מאז לא אושר לו לצאת להופיע.
משפטו של מור ממשיך להתנהל, לאחר שהמתלוננת סיימה לפני כמה חודשים להעיד. התביעה אמורה לסיים עד סוף החודש את חלקה בפרשה. במרץ 2026 לכל היותר מור יעיד בבית המשפט, וימסור לראשונה את גרסתו מול השופטים.