mako
פרסומת

דפקה על דלתות בנתניה, גרמה לבהלה - עד שהתגלתה הסיבה האמיתית

תושבים במרכז העיר חשו מאוימים והזעיקו את המשטרה בעקבות אישה שדפקה על דלתותיהם באישון לילה. "אנשים פחדו לפתוח את הדלת", סיפרו השכנים. "לא רצו לקחת סיכון". רק עם הגעת המשטרה, התברר מה עומד מאחורי מעשיה

שמעון איפרגן​
פורסם:
האישה והשוטרת שסייעה לה
האישה והשוטרת שסייעה לה
הקישור הועתק

אתמול בשעות הלילה התקשרו תושבים המתגוררים בבניין במרכז העיר נתניה למוקד 100 של המשטרה, ודיווחו בבהלה על אישה שדופקת על הדלתות. הדיירים חששו לפתוח לה את הדלת ולברר מה היא רוצה. "אנשים פחדו לפתוח את הדלת, לא הבינו מה האישה הזו רוצה", סיפר אחד הדיירים, "לא רצו לקחת סיכון מיותר".

שתי שוטרות סיור מתחנת משטרת נתניה, שנה ללום וסלין ממן, הגיעו לבניין ואיתרו את האישה. התברר כי היא אינה מעורבת בשום מעשה פלילי, ושבסך הכל דפקה על דלתות הבתים כדי לבקש עזרה בעקבות מצבה הכלכלי הקשה.

השוטרות הצעירות הבינו מהר מאוד שמדובר באישה מבוגרת שנקלעה למצוקה כלכלית קשה ואין לה אוכל, ונרתמו מיד לסייע לה. השוטרות דאגו לה לכריכים, קנו לה בקבוקי שתייה, הביאו לה שמיכה, ובמקביל יצרו קשר עם גורמי רווחה כדי לסייע לה.