מעצר הפרקליט בבאר שבע: שני שוטרים נחקרו במח"ש בחשד לתקיפה וחבלה חמורה
השוטרים המעורבים במעצר האלים של הפרקליט סאלח נעמה בבאר שבע נחקרו באזהרה והורחקו מפעילות לחמישה ימים. מנגד, הם דוחים את ההאשמות וטוענים: "אנחנו אלה שהותקפנו"


מעצר הפרקליט בבאר שבע: המחלקה לחקירות שוטרים חקרה היום באזהרה שני שוטרים שהיו מעורבים במעצר האלים של הפרקליט סאלח נעמה מבאר שבע, בחשד לתקיפה וגרימת חבלה חמורה.
לפי הודעת מח"ש, בתום החקירה הורחקו השוטרים ממתקני משטרה לחמישה ימים ונאסר עליהם ליצור קשר עם יתר המעורבים. החקירה נמשכת.
האירוע התרחש בליל שישי בשכונת רמות שבעיר, לאחר ששוטרים הוזעקו לדירה בעקבות תלונה על רעש חריג. במשטרה טענו כי שלושת הגברים שהיו במקום, בהם פרקליט במחוז דרום, רופא ואח, תקפו את השוטרים, ירקו עליהם ואיימו עליהם. אחד השוטרים נפצע בידו.
אלא שמאז המעצר עלו טענות קשות נגד התנהלות השוטרים. הפרקליט טען כי הוא וחבריו הותקפו באלימות קשה, ואביו, עו"ד חליל נעמה, טען כי בנו הוכה בפניו שוב ושוב ונזקק לניתוח לשחזור פניו.
השוטרים מכחישים שתקפו את השלושה וטוענים כי דווקא הם אלה שהותקפו ונחבלו במהלך האירוע.