mako
פרסומת

זמר מוכר נעצר בחשד שתקף את בת זוגו

החשוד, שהחל להתפרסם בשנים האחרונות, נלקח לחקירה באזהרה, בעקבות תלונה שהוגשה נגדו. בת הזוג סיפרה לחוקרים כי הוא תקף אותה, וככל הנראה - לא בפעם הראשונה. הזמר הכחיש את המיוחס לו וטען כי היא תקפה אותו. "הוא השתולל ושבר לי את חלונות המכונית"

שמעון איפרגן​
פורסם:
אזיקים, מעצר
צילום: דוברות המשטרה
הקישור הועתק

זמר נעצר הערב (שבת) בחשד שתקף את בת זוגו, שהגישה נגדו תלונה. החשוד, שהחל להתפרסם בשנים האחרונות, נלקח לחקירה באזהרה לתחנת ראשון לציון. בת הזוג טענה בפני החוקרים כי הוא תקף אותה, וככל הנראה - לא בפעם הראשונה.

"הוא השתולל ושבר לי את החלונות של המכונית שלי", אמרה בת הזוג בעדותה. מנגד, הזמר טען בחקירתו: "היא משקרת, לא נגעתי בה. היא ניסתה לדרוס אותי, תבדקו יש סרטון". כעת, החוקרים בוחנים את גרסתוף ומתכוונים לעמת אותו עם בת זוגו.

"המעצר הגיע בעקבות לפחות מקרה אחד שהובא לידיעת החוקרים, שלפי שעה בוחנים את אמיתות גרסת התלונה, לצד בחינת האפשרות שהזמר היה מעורב ביותר ממקרה אלימות אחד", אמר גורם המעורה בפרטים.

לאחר שהזמר מסר את גרסתו, המשטרה טרם החליטה אם לעצור אותו ולהביא אותו לדיון בהארכת מעצר, או לשחרר אותו בתנאים מגבילים. בעקבות המעצר, בוטלה לו הופעה שתוכננה להערב.