mako
פרסומת

"הטריד מינית וביצע מעשים מגונים בעוברות אורח בטיילת באילת"

על פי החשד, תושב המרכז בן 30 התנפל על נשים שהלכו בטיילת בעיר הנופש, נגע בגופן ונמלט. המשטרה בודקת אם פגע בנשים נוספות. סנגורו טען כי היה תחת השפעת אלכוהול והוא אינו מסוכן לציבור, אך בית המשפט האריך את מעצרו בשלושה ימים

שמעון איפרגן​
פורסם: | עודכן:
הטיילת
צילום: אילן ארנון
הקישור הועתק

חשד לעבירות מין בטיילת באילת: תושב המרכז בשנות ה-30 לחייו נעצר בסוף השבוע בחשד שהטריד מינית נשים שהלכו לאורך הטיילת בעיר הנופש. לפי החשד, הוא נהג לארוב להן, רץ לעברן, נגע בגופן, בגב או בישבן, ונמלט מהמקום.

אחת המתלוננות, א', סיפרה: "הוא רץ אליי מאחור כשצעדתי בטיילת, נתן לי מכה בישבן וברח". על פי החשד, החשוד פעל כשהוא תחת השפעת אלכוהול. כמה שעות לאחר מכן ביצע מעשה דומה כלפי אישה נוספת.

שוטרי מרחב אילת פעלו במהירות, איתרו את החשוד ועצרו אותו. במסגרת החקירה, החוקרים אספו סרטוני מצלמות אבטחה במטרה לבדוק אם פגע בנשים נוספות.

החשוד הובא להארכת מעצר בבית משפט השלום בעיר. החוקר ייחס לו עבירות של מעשה מגונה ותקיפה. נציג המשטרה ביקש להאריך את מעצרו, בעוד סנגורו טען כי הוא היה שיכור ואינו מהווה סכנה לציבור. השופטת החליטה להאריך את מעצרו בשלושה ימים, על מנת לאפשר לחוקרים להמשיך בפעולות החקירה.