mako
פרסומת

הסתננה למשחק: הכדורגלנית שהתחפשה לגבר והממה את כולם

ברנדה פרז הספרדייה עברה מהפך של שבע שעות כדי להסתנן למשחק חובבנים, להוכיח שנשים לא נופלות בהרבה מגברים ולהעלות מודעות לענף

מערכת ערוץ הגברים
mako
פורסם:
ברנדה פרז
לא פראיירית | צילום: youtube
הקישור הועתק

שחקנית הכדורגל הספרדייה ברנדה פרז עברה מהפך מקיף שכלל שבע שעות של איפור, כולל זקן מזויף, כדי להסתנן למשחק בליגת חובבנים ולהוכיח נקודה. לפי התדהמה של השחקנים כשהורידה את התחפושת וחשפה את עצמה נראה שהמסר עבר.

בסרטון שהופק עבור תכנית טלוויזיה בספרד אפשר לראות הכוכבת בת ה-21 לא נופלת מעמיתיה הגברים ואף עושה מהם צחוק, אם נאמין לרגע שהכל בסרטון אמיתי. רק המאמן והשופט ידעו על התרגיל, כביכול.

המטרה הייתה לערוך ניסוי שמנפץ מיתוסים סביב כדורגל הנשים, להוכיח שהן לא נופלות ביכולות הטכניות שלהן עם הכדור, ולגרום לכיסוי תקשורתי נרחב יותר של הספורט. הסרטון הפך לוויראלי ונראה שמהטרה הושגה, לפחות חלקית.