מתאבקים תובעים את ה-WWE ויש להם סיבה מצוינת
זה נראה מבוים, אבל זה עדיין מסוכן: 50 מתאבקים ומתאבקות נפצעו באופן קשה במהלך הלחימה בזירה ועכשיו הם רצים שמישהו יקח על זה אחריות. ב-WWE נשארים אדישים

קל לצחוק על הקרבות המבוימים והתלבושות הקיצוניות של ה-WWE, אבל כל הבדיחות גורמות לצופים לשכוח שלא הכל מזויף שם. זירת ההיאבקות יכולה להיות אחד מהמקומות הכי מסוכנים בשואו ביזנס, והנה ההוכחה.
לפי דיווח של "ביזנס אינסיידר", מספר עצום של 50 מתאבקים ומתאבקות הגישו לאחרונה תביעה נגד ה-WWE על מנת שהארגון יוכר כאחראי לפגיעות נוירולוגיות שנגרמו להם בזמן הופעות בזירה. התביעה היא גם נגד יושב ראש הארגון, וינס מקמהון, שמגדיר בחוזים את כל המתאבקים והמתאבקות כעובדים עצמאיים - בדיוק על מנת למנוע חשיפה לתביעות בגין פציעות כמו זו הנוכחית.
לפי כתב התביעה, הלוחמים טוענים שאף אחד לא הסביר להם מהם הסיכונים הבריאותיים במסגרת ה-WWE, כלומר בסצנות מבוימות שאמורות להיראות מלאות באקשן אבל נטולות פגיעות אמיתיות. "ה-WWE שם במקום הראשון את רווח התאגיד על חשבון בריאות המתאבקים, הביטחון הפיזי שלהם והביטחון הכלכלי", נאמר שם.

ב-WWE לא מכחישים שיש מקרים של פגיעות במתאבקים, לא מתביישים בזה או חושבים שצריך לנהוג אחרת, אבל יש להם טענות אחרות: "זה עוד ניסיון מגוחך של אותו עורך דין שכבר ניסה לתבוע אותנו פעמיים בעבר, לאחר ששתי התביעות נדחו", נאמר מטעמם. "אנחנו בטוחים שהתביעה הזאת תזכה בדיוק לאותו גורל כמו הקודמות ותדחה גם כן".
מה אתם חושבים על התביעה התקדימית הזאת?