mako
פרסומת

כואב מדי: הכתבת חטפה כדור פוטבול לראש בשידור חי

לכל מקצוע יש את הסיכונים שלו, אבל מה שבטוח הוא ששדרני ספורט לא מצפים לחטוף כדור לראש במהלך שידור חי נכון? ובכן, זה בדיוק מה שקרה למליסה סטארק, כתבת פוקס ניוז. "אני 20 שנה בתחום ואף פעם לא קרה לי דבר כזה"

מערכת ערוץ הגברים
mako
פורסם:
מליסה סטארק
רגע אחרי הפגיעה. סטארק | צילום: youtube | BTMG
הקישור הועתק

העיתונאית מליסה סטארק, כוכבת הרשת פוקס ניוז, סבלה בסוף השבוע האחרון מאירוע ביזארי, כזה שהיא בקלות יכולה להחשיב בתור "המכה" הכי קשה בקריירה שלה. למרות זאת, היא המשיכה בעבודתה, בזמן שהכאב נתן את אותותיו - כך לפחות על פי מצלמות הטלוויזיה שקלטו את הרגע הלא נעים.

סטארק, שמשמשת בתור כתבת של הרשת כבר יותר מ-20 שנה, נבחרה להיות זו שתשדר את המשחק בין קבוצת הלוס אנג'לס צ'ארג'רס לבין הטיטאנים מטנסי במסגרת ליגת ה-NFL - הלא היא ליגת הפוטבול האמריקנית.

בזמן שצולמה במסגרת השידור המוקדם של המשחק, סטארק נראית כשהיא מדווחת על המתרחש בדשא מול המצלמה, ולפתע היא סופגת חבטה עזה מכדור פוטבול (ואנחנו לא צריכים להגיד לכם כמה זה כואב) ישירות לראשה. השידור אגב, היה חי - ומאות אלפים שישבו מול הטלוויזיה בוודאי חשו על גופם את עצמת המכה.

"כל פעם אני רואה את זה זה כואב לי קצת יותר. לא קרה לי דבר כזה ב-20 השנים שלי ב-NFL", סיפרה סטארק לאחר מכן בפוסט שפרסמה ברשתות החברתיות. "כן, אני כנראה לעולם לא אשכח את הרגע הזה". המשחק אגב, נערך בלונדון, עניין שקורה כמה פעמים בשנה על מנת להביא את חווית הפוטבול הצפון אמריקאי גם לאירופה. מה זה אומר? ובכן, בעיקר שהפאדיחה של סטארק הייתה כפולה ומכופלת.