mako
פרסומת

פנצ'ר בגלגל: סיפורה של לוסיה יאבורצ'קובה

אף פעם לא נמשכנו במיוחד לרכיבת אופניים, לא יודעים, הספורט הזה נראה לנו תמיד משעמם בטירוף - ויסלחו לנו כל אלה שמכורים לעליות לירושלים. מי שעוד החליטה לעזוב את הפנצ'רים והכידון היא דוגמנית הפיטנס הסלובקית שבחרה כיוון חדש ושונה לחלוטין

מערכת ערוץ הגברים
mako
פורסם:
לוסיה יאבורצ'קובה
סליחה: יודעת אפיה מתקנים פה פנצ'ר? | צילום: instagram/luciajavorcekova
הקישור הועתק

פייר, אנחנו תמיד מתבאסים לשמוע על ספורטאים שמחליטים לעזוב את תחום עיסוקם ומודיעים על הפרישה; זה קרה לנו עם ירדן ג'רבי ואנחנו מתים מפחד מהיום בו כריסטיאנו רונאלדו יודיעו שהוא תולה על הנעליים. למרות זאת, ספורטאית אחת שמטריפה לאחרונה את הרשת גרמה לנו לחשוב שפרישה, לפעמים, היא לא דבר גרוע במיוחד.

אנחנו מדברים על לוסיה יאבורצ'קובה (26), מי שנשחבה בעבר לאחת מרוכבות האופניים המבטיחות בתחומה, אבל אז החליטה להוריד אוויר מהגלגלים, לאחסן את האופניים היקרות שלה במחסן ולפתוח בקריירת אינסטגרם. מה זה אומר? נו אתם יודעים; דוגמנית פיטנס שרוב כוחה ברשת החברתית. ההחלטה אגב, התבררה להיות נבונה במיוחד מצדה של לוסיה.

יותר ממיליון עוקבים עומדים בתור לקראת כל תמונה חדשה של הדוגמנית הסלובקית, והפעם לא מדובר בחובבי אופניים או בעלי חנויות לתיקון פנצ'רים. אגב, זה לא שלוסיה ויתרה על קריירת האופניים כי נמאס לה - היא ניסתה את כל כוחה בתחום, הבינה שוואלה - לא משם תגיעה הישועה - ואז כשקלטה שכוחו של האינסטגרם גדול מכוחו של המחבט נפרדה לשלום מרכיבות בעליות.

יאבורצ'קובה  סיפרה שעבר שהיא מחשיבה את עצמה למעריצה מספר 1 של רוכב האופניים (וסלובקי בעצמו) פטר סגאן, ושם פחות או יותר היא רוצה להשאיר את אהבתה לתחום. מאז פרישתה לוסיה מתחזקת כאמור עמוד אינסטגרם סופר פופולרי בו היא מעניקה טיפים לכושר, טיפוח ופיטנס. אז אם כושר במהלך החג הוא משהו שמדבר אליכם - גשו לחשבון האינסטגרם של בזריזות ותעזרו לעצמכם עם כל המצות האלה שדחפתם.

פרסומת