mako
פרסומת

המטורף שנאבק ב-10 נחשי פיתון קטלניים

לא ממש ברור למה פיליפיני כל כך מתרגש מחגיגות השנה החדשה בסין, או למה היא מוקדשת לנחשים. מה שברור הוא שברגע מסוים במהלך ההילולה נפגשו האורח והזוחלים הקטלניים לסשן היאבקות רחוב מוזרה. אנחנו לא יודעים מה עלה בגורלו, אבל אם זו התמונה האחרונה, לפחות היה מי שיחבק אותו בסוף

מערכת ערוץ התרבות
mako
פורסם:
מתגלגל עם נחשים
מתגלגל עם נחשים
הקישור הועתק

מתגלגל עם נחשים
וואו, הדברים שקורים לי כשאני שותה

מבקרים המומים ברחובות העיר מלאבון גילו השבוע פיליפיני אמיץ, שהחליט להביא איתו לסין את חיות המחמד שלו ולנסות יחד איתם סגנון חדש לריקוד הגנגאם. מדובר בפיתון הבומרזי, אחד הקטלניים ביותר הקיימים בטבע. כשהוא בסביבתו הטבעית הזוחל הענקי הזה מנשנש להנאתו חזירים, עזי בר, תנינים ומדי פעם מגוון גם בבני אדם, שתועים לאזור המחייה שלו.

קצת קשה לקבוע האם האיש עדיין ממשיך להתגלגל בכיף עם חבריו הקטלניים, או שהפך כבר מזמן לסוג של מוקפץ אסייתי מעוכל היטב. גולשים שראו את התמונה הזאת, שעלתה בסאן הבריטי והתחילה לרוץ ברשת, מציינים שהאיש כלל לא היה בסכנה - בין אם בגלל שהנחשים קיבלו מספיק אוכל לפני או סתם כי הם לא כאלה מסוכנים כפי שהסאן עשה מהם. כך או כך, לנו התמונה עשתה חשק ללכת הביתה ולתת למישהי חיבוק.