mako
פרסומת

אנה שרי גורמת לעוקבים שלה להתפוצץ מרוב קנאה

אושיית האינסטגרם ודוגמנית הפיטנס האמריקאית החליטה להתחיל את הקיץ מוקדם מהצפוי וטסה לנופש בקאריביים. במהלך השבועות האחרונים, היא הקפידה מדי יום להעלות תמונות במותג בגדי הים שלה כשהיא נמצאת בחופים הכי שווים של איי הבהאמה – כי למה לא בעצם?

מערכת ערוץ הגברים
mako
פורסם:
הקישור הועתק

כמדי שנה לקראת הקיץ, חשבונות המדיה החברתית של דוגמניות הפיטנס מתמלאים בתמונות של בגדי ים ויעדים אקזוטיים ברחבי העולם – ואם אתם עוקבים אחרי האינסטגרם של אנה שרי, אז אתם יודעים שהיא לא פסחה על התענוג הזה וקפצה לביקור באיי הבהאמה.

שרי היא אחת מדוגמניות הפיטנס הפופולאריות ביותר ברשת, עם קרוב ל-18 מיליון עוקבים בכל חשבונות המדיה החברתית שלה. מעבר להיותה אושיית פיטנס, היא גם הבעלים של שלוש חברות הלבשה, הכוללות את חברת בגדי הים 'Cheri Swim'. במהלך הקפיצה שלה לאיים הקאריביים החודש, הדוגמנית הקפידה להעלות תמונות שלה מהחופים המקומיים ולפרסם את 'מותג השחייה' שלה (או ליתר דיוק, ביקיני).

פרסומת

עוקבים אדוקים של שרי בוודאי יודעים שזאת לא הפעם הראשונה שהיא טסה לאיי הבהאמה בסביבות חודש מאי. למעשה, רק בשנה שעברה דיווחנו לכם על החופשה שלה באיים הקאריביים. חוץ מאשר להצטלם בבגדי ים, שרי גם התרחצה עם כרישים ואפילו ביקרה בחוף אקסומה – המוכר בזכות החזירים המקומיים שמתרחצים בו.

כל הכבוד לך אנה, נתראה בשנה הבאה!