mako
פרסומת

פספסתם את זה? הברזילאית ששברה את אינסטגרם

סוזי קורטז, הדוגמנית הברזילאית הפופולרית וזוכת תחרות 'מיס באם באם' לשעבר, העלתה בסוף השבוע האחרון תמונה לחשבון האינסטגרם שלה והעוקבים שלה איבדו את זה לגמרי. תוך שעות ספורות התמונה גרפה עשרות אלפי לייקים והפכה לשיחת היום בכל הצהובונים הבריטיים

מערכת ערוץ הגברים
mako
פורסם:
הקישור הועתק

הדוגמנית הברזילאית סוזי קורטז הבעירה את רשת האינסטגרם בסוף השבוע האחרון ברמה כזאת שמיליון העוקבים שלה נותרו המומים לגמרי. קורטז, בת ה-28 מסאו פאלו, ברזיל, העלתה תמונה פרובוקטיבית למדי לרשת החברתית בה היא נראית לובשת חוטיני כחול ואוכלת סוכריה על מקל. הדוגמנית העלתה את התמונה לחשבונה ביממה האחרונה ומאז היא מעוררת הדים רבים ברחבי הרשת.

אם במקרה לא ידעתם על מי מדובר, אז כדאי שתדעו שקורטז היא אחת הזוכות המאושרות של תחרות הישבנים הברזילאית, 'מיס באם באם'. הדוגמנית זכתה בתואר הנכסף בשנת 2015 ומאז הפכה לאחת מאושיות הרשת הפופולריות ביותר של ברזיל עם למעלה מ-1.2 מיליון עוקבים באינסטגרם.

בתיאור התמונה שלה כתבה קורטז: "בוקר טוב" – ואפילו הוסיפה את ההאשטג lolipop# (חדי אבחנה ישימו לב שהיא שכחה את אחת מאותיות ה-L באמצע, אבל אל תכעסו עליה. אנגלית היא לא השפה הראשונה שלה). עד כה, התמונה גרפה למעלה מ-32 אלף לייקים ואלפי תגובות.

פרסומת