mako
פרסומת

שערורייה: שני שוטרים צולמו במהלך אקט מיני לאור יום ובאמצע משמרת

התגעגעתם לסרטונים ביזאריים שצולמו באמצע הרחוב? האם יכול להיות שעוד סרטון סקס שערורייתי דלף לרשת? התשובה היא בהחלט כן. אז מה הפעם? ובכן, זה שוב קורה בארגנטינה, רק שהפעם המעורבים הם שני שוטרים שנתפסו בשעת מעשה ובמסגרת שעות הפעילות שלהם

מערכת ערוץ הגברים
mako
פורסם:
שוטרים בארגנטינה
"אבל היי, לפחות לא תפסו אותי גונב" | צילום: youtube | Policiales Argentina
הקישור הועתק

שני שוטרים מתחנת משטרת סנטה פה שבארגנטינה צולמו לפני מספר שבועות בזמן שקיימו יחסי מין בתוך רכב משטרתי, לאור יום, ובזמן משמרת. הצילום, שלא ברור מי אחראי עליו, עלה לרשתות החברתיות והחל להתפשט כאש בשדה קוצים והפך לאחד הסרטונים הכי ויראליים בשבועות האחרונים בדרום אמריקה.

באופן טבעי, הרשויות במחוז סנטה פה החליטו לפתוח בחקירה ומהר מאוד הבינו מי שני השוטרים שהושעו באופן מיידי מתפקידם. "שני השוטרים בסרטון אינם מתאימים לתפקד בתור שוטרים" סיפר מקסימיליאנו פולארו, נציג הרשויות בסנטה פה לכלי התקשורת המקומיים. "אנחנו נפעל בחומרה כלפיהם ובכלל, כדי להעביר מסר ברור לכל המעורבים בסיפור".

"אם אנחנו מעוניינים שהתחנה שלנו תהיה אחת הבולטות ברפובליקה, המשאבים שהממשלה מעניקה לנו לא מספיקים - ועלינו להיות קפדניים ובעלי אחריות לתפקיד אותו אנו מבצעים", הוסיף פולארו. מיד שעוד התבטא בנושא היה האחראי על הפיקוח של כוחות הבטחון באזור, דוד רניירו, שצוטט כשאמר: "אנחנו לא רוצים זוג סוכנים כזה אצלנו במחוז".

בנוסף הוסיף רניירו כי מי שעוד נחקר בפרשה הוא זה שהחליט להציב את השוטרים באותו מקום ובאותה שעה. כמה ימים לאחר מכן היה זה השוטר המצולם שהתבטא דרך הקלטת וואטסאפ שדלפה גם היא לתקשורת המקומית: "אני מבקש מכולם שיפסיקו לעשות בית ז***ת. לי זה עלה בעבודתי - אבל היי, לפחות לא תפסו אותי גונב", הוא צוטט כשניסה להצדיק את מעשיו.