mako
פרסומת

לוהט ברשת: אצנית המשוכות הסקסית בריקוד חדש

מישל ג'נק, האתלטית האוסטרלית בת ה-19 שהשיגה תשומת לב עולמית לאחר שרקדה בחושניות לפני יריית הזינוק, עושה זאת שוב: בסרטון פרודי וסקסי שהגיע בשלושה ימים ליותר מ-4 מיליון צפיות היא מדגימה איך אפשר להיות החברה המזויפת הכי טובה שיש

מערכת ערוץ הגברים
mako
פורסם:
אין תמונה
הקישור הועתק
אין תמונה
אנחנו כבר יודעים למה אנחנו רוצים שחברה שלנו תתחפש בפורים

חמישה חודשים חלפו מאז שמישל ג'נק (Michelle Jenneke), אצנית המשוכות האוסטרלית, הסעירה את הרשת לאחר שהזיזה את הישבן בחדווה על מסלול המרוצים. הסרטון המקורי של ג'נק רוקדת הגיע ללא פחות מ-19 מיליון צפיות ביוטיוב, אבל כמו שזה נראה עכשיו ג'נק בדרך לכבוש שיא חדש.

בחודשים שחלפו החבר'ה מאתר Chive הצליחו להשיג את ג'נק כדי לצלם סרטון סקסי חדש, שהגיע בשלושת הימים האחרונים ליותר מ-4 מיליון צפיות. בסרטון (הקורע) ג'נק היא החברה המזויפת הכי טובה שיכולה להיות - כזאת שממשיכה בריקוד המשוכות המפורסם גם בזמן הארוחה, תוך כדי צחצוח שיניים ובזמן צפייה בטלוויזיה.

ג'נק היא ללא ספק אחת הנשים המפתיעות של השנה, כזאת שהצליחה עם חן, חיוך בלתי נגמר ורגליים ארוכות להיות לא פחות סקסית מכל החברות בתמונת היום שצריכות להתפשט כדי להשיג את תשומת הלב שלכם.