mako
פרסומת

סערה בוייטנאם: דיילות בביקיני רקדו ליד הנוסעים

חברת תעופה בוייטנאם עמדה השבוע במוקד של סערה גדולה, לאחר שהסתבר כי איפשרה לדיילות בביקיני לשעשע את הנוסעים בטיסה בריקודים סקסיים. רשות התעופה הביעה כעס וקנסה את החברה באלף דולר. לנוסעים, לעומת זאת, לא היו תלונות בכלל

פורסם:
הקישור הועתק

מדי כמה חודשים פורץ הוויכוח הבלתי נגמר לגבי חברת התעופה הטובה בעולם מחדש: למי יש את הכיסאות הכי נוחים, היכן האוכל הכי טוב ומי מקרינה את הסרטים הטובים ביותר? כל זה נורא נחמד, אבל עם כל הכבוד לכל הקטגוריות החשובות האלה, אנחנו כבר יודעים עם מי נרצה לטוס לחופשה הבאה שלנו: "VietJetAir", חברת התעופה הלאומית של וייטנאם.

דיילות בוייטנאם
ותודה שטסתם ביקיני | צילום: עדי רם, mako

לפני שבוע חטפה החברה קנס כספי בגובה של 20 מיליון דונג (כ-1000 דולרים) בגלל שהסכימה לארח בטיסה מתמודדות של תחרות יופי בביקיני, ללא אישור. חמשת המתחרות הסתובבו ברחבי המטוס כצוות דיילות, ביצעו ריקודים סקסיים לכבוד הנוסעים והפכו את הטיסה למקום שאף אחד לא רצה לרדת ממנו. הנוסעים מצדם עשו את הדבר הטבעי ביותר שניתן היה לעשות: שלפו טלפונים סלולריים, החלו לצלם והעלו לרשת.

מפקח התעופה הראשי של וייטנאם טען כי "מדובר בהפרה חמורה של ההנחיות בשל קיום תצוגה בלתי מאושרת על גבי המטוס". אנחנו חושבים שהוא פשוט קצת ממורמר על כך שלא הזמינו אותו להשתתף בחגיגה. אתם, לעומת זאת, ממש מוזמנים לצפות במיטב שיש לווייטנאם להציע. צוות ערוץ הגברים מאחל לכם טיסה נעימה.