"יש פה אווירה לא מתאמצת": האם השאפה בר הוא השכונתי הטוב בארץ?
חמים, נעים ועם מחירים שפויים - אלו שלושת המאפיינים שהם בגדר מאסט לכל בר שמתיימר להיקרא שכונתי. השאפה בר ביפו נחשב לאחד המוצלחים שבהם, עם לקוחות חוזרים שמגיעים לפחות פעם בשבוע. אורי גוטליב, מבעלי המקום, מנסה להסביר את סוד ההצלחה

חי בלילה
פורסם:
אם לבר רגיל יוצאים במיוחד, לבר שכונתי הולכים כדרך אגב, אחרי העבודה - ואם התמזל מזלכם והוא ממש מול הבית - יש מצב שאתם יושבים שם כל יום.
כמו בכל בר מוצלח, גם כאן יש צורך בתמהיל הזה, שיוצר את האווירה השכונתית המיוחדת שגורמת לאנשים לחזור שוב ושוב. אורי גוטליב, מבעלי המקום שבעצמו יושב שם לפחות ארבע פעמים בשבוע, מסביר כי לדעתו הכוח של המקום טמון באנשים המיוחדים שמגיעים אליו: "יש פה אווירה יפואית, לא תל אביבית ומתאמצת. יש פה המון דייטים ואפילו היו כאן הצעות נישואים".
מצאתם טעות לשון?