כוכבת "ריברדייל" חושפת: "הייתי צריכה לקחת תרופות כדי שלא לבכות על הסט"
השחקנית חשפה כי התמודדה עם התקפי חרדה והפרעת אכילה בזמן צילומי סדרת הנוער "ריברדייל", עד שנאלצה להיעזר בתרופות נגד חרדה. "לא היה זמן להתמודד עם מה שאני עוברת"
פורסם: | עודכן:

- במשך שבע עונות גילמה קמילה מנדס (32) את ורוניקה לודג' בלהיט הנוער של נטפליקס "ריברדייל", אך מאחורי הקלעים, כך מתברר, היא התמודדה עם תקופה לא פשוטה בכלל.
עקבו אחר ערוץ העדכונים שלנו בוואטסאפ! - בריאיון לפודקאסט "On Purpose" של ג'יי שטי, סיפרה השחקנית כי במהלך צילומי הסדרה הגיעה ל"שפל נפשי", בעקבות סביבת עבודה לחוצה, פרפקציוניזם והמאבק שלה בהפרעת אכילה.
@netflixCamila Mendes breaks down the hidden pressures of set life in a new episode of On Purpose with Jay Shetty. #OnPurposeWithJayShetty ♬ original sound - Netflix
- "הפרפקציוניזם שלי יצא החוצה", סיפרה. "הרגשתי שאני חייבת להיות ולהיראות כל הזמן במיטבי". לדבריה, בתחילת צילומי הסדרה הפרעת האכילה שממנה סבלה עוד מימי התיכון רק החמירה. מנדס הסבירה כי הרגישה שאין לה שליטה על גופה, בין היתר בגלל התלבושות של הדמות שגילמה. "היא לבשה שמלות צמודות, חצאיות מיני, עקבים - והבטן שלי הייתה חשופה. אם הרגשתי נפוחה או לא טוב עם עצמי באותו יום, הייתי חייבת ללבוש משהו שגרם לי להרגיש אפילו יותר חסרת ביטחון".
- היא סיפרה כי בעקבות התחושות האלה החלה לסבול מהתקפי חרדה. "היו רגעים שהרגשתי כל כך מגעילה והייתי צריכה לעמוד מול המצלמה, ולא הצלחתי לקבל את איך שאני נראית". לדבריה, ברגע שהייתה רוצה לבכות אבל ידעה שאין לה אפשרות לעצור את יום הצילומים, היה מתפתח התקף חרדה.
- מנדס תיארה את הלחץ על הסט כ"סיר לחץ". "היו דופקים לי בדלת ואומרים, 'מחכים לך על הסט', ואני בוכה. האיפור נהרס, צריך עוד חצי שעה כדי לתקן אותו, וכל הצוות מחכה. הרגשתי שאני הסיבה לעיכובים, ולא היה זמן להתמודד עם מה שאני עוברת". היא הוסיפה שגם להיעדר מיום צילום לא הרגיש כמו אפשרות, משום שידעה שכל יום צילום עולה להפקה אלפי דולרים.
- בסופו של דבר, סיפרה, קיבלה מרשם לתרופה נגד חרדה, שבה השתמשה כדי "לאלחש" את עצמה לפני העבודה. "לא רציתי להרגיש ככה, אבל לא ראיתי דרך אחרת להגיע לעבודה בלי לבכות או לעשות היפרוונטילציה".
- כשנשאלה איך הצליחה לצאת מהתקופה הקשה, ענתה בחיוך: "הסדרה הסתיימה". עם זאת, היא הדגישה שלא כל תקופת הצילומים הייתה שלילית. "אהבתי את החוויה שלי ב'ריברדייל', ואני מסתכלת עליה בחיבה. פשוט הייתי צעירה ולא הייתה לי שליטה על לוח הזמנים ועל החיים שלי. זה היה מאוד קשה".
מצאתם טעות לשון?