mako
פרסומת

"לקחו לנו הכל": הווילה בה התארחו כוכבות הרשת סשה רחמינוב ורומי צורני נפרצה במהלך החופשה

יוצרת התוכן סשה רחמינוב וחברותיה, בהן גם רומי צורני, עברו רגעים לא פשוטים במהלך חופשה באיביזה, לאחר שפרצו לבית שבו שהו. לדבריהן, הפורצים רוקנו את המקום מחפצים יקרי ערך כמו תיקי יוקרה בזמן שהן כלל לא היו בבית

נטע אביקזר
פורסם:
סשה רחמינוב רומי צורני פריצה
צילום: instagram
הקישור הועתק
  1. החופשה של כוכבות הרשת סשה רחמינוב ורומי צורני עם החברות באיביזה הסתיימה בטעם מר במיוחד. רחמינוב שיתפה בסטורי כי בזמן שהן שהו מחוץ לבית, פרצו לווילה של אביה בלוקיישן בו התארחו וגנבו את כל החפצים יקרי הערך שלהן בין היתר כרטיסי אשראי, מזומן, בגדים, תיקים, נעליים ובשמים כאשר חלק מהדברים שנגנבו הם ממותגים יקרים במיוחד כמו "הרמס" ו"שאנל".

    עקבו אחר ערוץ העדכונים שלנו בוואטסאפ!

  2. "בשישי בערב פרצו לנו לבית באיביזה. הגענו אחרי מסיבה, הבית היה הפוך. לקחו לנו את כל הדברים יקרי הערך. חוויה מזעזעת. אבל העיקר שאנחנו בריאות ולא קרה לנו כלום", שיתפה בסטורי.

  3. גם יוצרת התוכן רומי צורני, ששהתה עם רחמינוב בחופשה, שיתפה בפרטים נוספים וסיפרה כי הטיול, שאמור היה להימשך שבוע, הסתיים כבר אחרי 48 שעות. "גנבו לנו הכל. פשוט הכל. כל מה שאתם רק יכולים לדמיין", כתבה.
  4. לדבריה, התחושה הקשה לא הייתה רק בגלל הרכוש שנגנב. "זו הייתה מכה לא בגוף, אלא בנפש". צורני הוסיפה כי הפורצים עברו חדר אחר חדר ולקחו ציוד אישי, תכשיטים וחפצי ערך, כשהפורצים השאירו מאחוריהם מזוודות ריקות.

    מתוך הסטורי של סשה רחמינוב
    צילום: instagram

  5. עוד סיפרה כי הן רצו בהתחלה להמשיך את החופשה למרות המקרה, "זה היה טיול שהיה אמור להיות הכי כיף בעולם", כתבה. "אבל אחרי שהבנו שמישהו היה בבית שלנו, במקום הכי בטוח שלנו, נגע לנו בדברים האישיים ולקח כל מה שהוא רק רצה - כבר אי אפשר היה להמשיך את הטיול כרגיל".
  6. לסיום הודתה צורני לרשויות המקומיות על הסיוע: "למרות הכל, אומרת תודה לאלוהים ששמר עלינו ולא היינו בבית באותו זמן. לא יודעת איך זה היה יכול להיגמר". לדבריה, גם במשטרה המקומית סייעו להן ככל שניתן בעקבות האירוע.

    סשה רחמינוב רומי צורני
    חזרו לחייך אחרי | צילום: instagram