mako
פרסומת

סדרת הנוער "אל עצמי" תחודש לעונה שלישית

ל-makoz נודע כי דרמת הנוער האהובה, המבוססת על סדרת הספרים המצליחה, חודשה לעונה נוספת שתצטלם כבר בקיץ הקרוב ותעמיד את גיבור הסדרה במבחן הגדול ביותר של חייו. פרסום ראשון

משה אבוטבול
פורסם:
אל עצמי קאסט העונה השנייה
צילום: רפי דלויה, יחסי ציבור
הקישור הועתק
  1. רגע לפני שהעונה השנייה של דרמת הנוער המצליחה "אל עצמי" תעלה למסך בשבוע הבא (ניקלודיאון לצופי yes), ל-makoz נודע כי הסדרה המצליחה תחודש לעונה שלישית.

    עקבו אחר ערוץ העדכונים שלנו בוואטסאפ!

  2. הסדרה המבוססת על סדרת הספרים של גלילה רון פדר-עמית ומופקת על ידי "יולי-אוגוסט הפקות", הפכה ללהיט ולאחת מסדרות הנוער האהובות בשנה שעברה.
  3. מאחורי הקלעים צפויים לנו כמה שינויים. את העונה הבאה יצרה אסיה לבטוב לבדה הפעם, והיא זו שגם תוביל את חדר הכותבים כתסריטאית ראשית יחד עם חגית פלד. לצוות התסריטאים מצטרפים יאיר פרי ואור לוי. על כיסא הבמאי ימשיך לשבת יהונתן בר אילן.
  4. נזכיר כי ב"אל עצמי" מככבים ליעד פאר, יעל שרוני, צחי הלוי, חנה אזולאי-הספרי, נהוראי קליפה ("חוליגנים"), שייה ניב, רומי יעקובי, נגה דאנג'לי, יהלי ווטסון, דין הפנר, ליהיא מבל, רועי אבוטבול, יאיר פרסקי ועוד.

    @makoz.ilהתגעגעתם?! @Neta avikzar‍ #ליעדפאר #אלעצמי #אלעצמי2 ♬ צליל מקורי - makoz


  5. גרמת הנוער עוקבת אחר ציון כהן (פאר), נער מרקע מורכב שהתייתם מאמו ואביו מרצה עונש מאסר. לאחר שגדל בבית שאן תחת חסותה של סבתו, חייו מקבלים תפנית חדה כאשר הוא מועבר על ידי הרווחה למשפחת אומנה אמידה בחיפה. בסביבתו החדשה והזרה, ציון מתמודד עם פערים חברתיים עצומים ונאבק למצוא את מקומו, כשהוא נקרע בין נאמנותו לעברו לבין עתידו. על רקע קשיי ההסתגלות, הסדרה משרטטת ברגישות את חוויות הנעורים שלו, הכוללות עימותים חברתיים, חרמות, אהבות ראשונות, ואת מפלטו הגדול ביותר - הכדורגל.

    אל עצמי 2 ליעד פאר
    יח''צ: פיני סילוק, באדיבות yes

  6. העונה השלישית, שתצטלם בעוד כחודשיים, תעמת את ציון עם הפחד הכי גדול שלו, והוא ייאלץ לגלות מי הוא באמת - בלי הכדורגל.