"תפסיקו לאיים ברצח": כוכב דיסני מבטל את הגעתו לנשף בגלל איומים על נערות בסביבתו
ווקר סקובל בן ה-17, כוכב הסדרה המצליחה של דיסני+, נאלץ לפרסם הודעה חריגה בחשבון האינסטגרם שלו ולוותר על נשף הסיום בתיכון. הסיבה? מעריצים שיצאו משליטה ואיימו על חייהן של נערות בסביבתו

פורסם: | עודכן:

- מעריצים יכולים להיות דבר נפלא, אבל לפעמים הם בהחלט חוצים את הגבול. השחקן הצעיר ווקר סקובל (17), שמככב בסדרת הלהיט "פרסי ג'קסון והאולימפיים", מצא את עצמו בסיטואציה הזויה ומטרידה במיוחד. אתמול (ראשון), הכוכב נאלץ לפרסם לסטורי כדי להתייחס להודעות מסוכנות שנשלחו לנערות שגרות בסביבתו או שעשויות להימצא בקרבתו.
- סקובל, שרק רצה לחגוג בתיכון כמו כל נער רגיל, נאלץ לוותר על נשף הסיום שלו בעקבות ההטרדות. בסטורי נוקב הוא שיתף את העוקבים במצב ופנה אליהם ישירות: "רק כדי שכולם יידעו, אני לא אגיע לנשף. בבקשה תפסיקו לשלוח איומי רצח לכל נערה שאולי יכולה להיות קשורה אליי איכשהו, רק בגלל הקרבה שלה למקום שבו אני גר".

צילום: instagram - הכוכב הצעיר המשיך והבהיר עד כמה המצב יצא מפרופורציות, תוך שהוא מגן על הבנות בסביבתו: "זה לא הוגן כלפיהן או כלפי המשפחות שלהן. אולי כדאי שגם פשוט תפסיקו לשלוח איומי רצח באופן כללי. זה פשוט לא לעניין. קצת מוזר שאני צריך להגיד את זה".
- סקובל סיים לאחרונה את צילומי העונה השלישית של "פרסי ג'קסון והאולימפיים", שעתידה לעלות בשירות הסטרימינג דיסני+ בהמשך השנה.
מצאתם טעות לשון?