תפקיד אייקוני? טלי אורן תככב בסדרת הבת של "כראמל"
אחרי שסדרת המקור שברה שיאי צפיות, סדרת הבת של "כראמל" יוצאת לדרך: ל-makoz נודע כי טלי אורן לוהקה לפריקוול ותגלם דמות קסומה. פרסום ראשון

פורסם:

- היקום הטלוויזיוני של פנטזיית הילדים "כראמל" (כאן חינוכית) מתרחב: ל-makoz נודע כי טלי אורן לוהקה ל"בלום הקטנה"- סדרת הפריקוול של סדרת הלהיט. אורן עתידה לגלם בסדר את גריזבלה - קוסמת נוירוטית ומבולבלת.
- "בלום הקטנה" תתמקד בילדותה של אחת הדמויות המוכרות מסדרת המקור, הלוא היא גברת בלום. העלילה תעקוב אחר מימי בלום (שמה של גברת בלום כילדה), אשר מתוארת כילדה מיוחדת ושונה שמסתבכת בהרפתקה חדשה ומסתורית. הסדרה צפויה לשלב דמויות ותיקות שכבר הופיעו ביקום של "כראמל" לצד דמויות חדשות לחלוטין, ובעיקר - לשפוך אור על התהליך שהפך את מימי הצעירה לדמות הנבלית שהצופים כל כך אהבו לשנוא.

גברת בלום. הסיוט של הילדים | צילום: מתוך "כראמל", כאן חינוכית - הליהוק החדש מגיע על רקע סיומה של סדרת המקור המצליחה, שחתמה לאחרונה את עונתה החמישית והאחרונה בהחלט. ההצלחה של "כראמל", המבוססת על סדרת הספרים מאת מאירה ברנע-גולדברג, חסרת תקדים במונחים מקומיים: הסדרה צברה עד היום למעלה מ-200 מיליון צפיות בכל הפלטפורמות הדיגיטליות. עוד הוכחה להצלחה נרשמה בסוף השבוע בו שודרו פרקי הסיום על המסך הגדול, אליו נהרו למעלה מ-40 אלף ישראלים שמילאו את אולמות הקולנוע, וזאת חרף המצב הביטחוני והגבלות פיקוד העורף באותה התקופה.

"כראמל" | צילום: באדיבות כאן חינוכית, יחסי ציבור - נזכיר כי מעבר לסדרת הבת בכיכובה של אורן, בערוץ עובדים בימים אלו גם על פיתוח וכתיבה של סרט קולנוע באורך מלא ליקום של "כראמל".
- גם את סדרת הספין-אוף (בהפקת יולי-אוגוסט הפקות) כתבו היוצרים המקוריים של הסדרה, שירילי דשא ורועי שגב, כאשר האחרון גם יביים את "בלום הקטנה".
מצאתם טעות לשון?