לצד השמועות: אן בי ואיציק ראובן קרובים ומבלים יחד באירוע
אחרי הפרידה המפתיעה מהחבר שהתגייס, אן בי ואיציק ראובן הגיעו אמש צמודים ומחויכים במיוחד לאירוע מתוקשר - בזמן שיש לא מעט שמועות על קשר רומנטי בןי השניים. אבל מה באמת קורה שם?
פורסם:

- חבורת היוטיוב המצליחה "סולטיז" הביאה אמש (שני) להוט סינמה בכפר סבא את כל כוכבי הרשת להשקת "סולטיז: וולוג 100" (וגם כדי להשיק את הטעם החדש של השוקולד המדובר שלהם).
- בין האורחים שהגיעו לפרגן ולהרים: אייל לוי, יהונתן שתיווי, דילן דרור, דה כהן ומאסטר אוהד, נויה ויואב גבאי, אביתר עוזרי, "מאפין", בבויה, ליר כהן, אלכס שולץ וגם הגיימרים והמאורסים הטריים בר "זיגי" אובלס ודניאל דסטיני בהופעה זוגית ראשונה תחת הסטטוס החדש. אבל מי שגנבו את ההצגה הם אן בי (17) ואיציק ראובן (23).

הגיעו למסך הגדול. סולטיז | צילום: אור גפן, יחסי ציבור

המאורסים הטריים של הגיימינג. זיגי ודסטיני | צילום: אור גפן, יחסי ציבור

התפנה מההכנות לפסטיגל. דילן דרור | צילום: אור גפן, יחסי ציבור

מאסטרים ברשת. אוהד ועידן | צילום: אור גפן, יחסי ציבור

שנה מוצלחת גם עבורו. אייל לוי | צילום: אור גפן, יחסי ציבור - בתקופה האחרונה יש שמועות על זוגיות חדשה בין השניים, שכבר תועדו יחד בעבר, אמש הם נתפסו במצלמות כשהם קרובים ומחויכים למצלמה.
- נזכיר שהזמרת הצעירה נפרדה מבן זוגה לפני כארבעה חודשים, רגע אחרי שהתגייס, וגם ראובן בעצמו רווק פנוי להצעות בימים אלו. אבל האם מוקדם מדי לשמוח?

ביחד או לא? | צילום: אור גפן, יחסי ציבור - מקורבים חושפים בפנינו כי למרות הקרבה השניים לא ביחד, ומשתפים כי אן ואיציק פשוט די נהנים מהתהיות, מהספק ומכל הבלבול שהם מייצרים סביבם בנושא - אבל נכון לעכשיו אין שום דבר רומנטי. נמשיך לעקוב, סבבה?
מצאתם טעות לשון?