mako
פרסומת

"מובכת ברמות": כוכבות הרשת מגיבות לקמפיין הבינלאומי שלהן

אחרי החשיפה ב-makoz כי שלוש יוצרות התוכן יובילו קמפיין בינלאומי, פגשנו אותן בהשקה שם סיפרו איך גילו על הבשורה והאם זה פתח עבורן דלתות מעבר לים. "הייתי בהלם"

פורסם:
ליה שון הדר לביא מאיה אבירעם לאיב רושה
יח''צ: פיליפ אירוביץ, יחסי ציבור
הקישור הועתק
  1. הקמפיין הבינלאומי של ליה שון, מאיה אבירעם והדר לביא כבר הצליח לעורר לא מעט עניין לאחר שנחשף לראשונה ב-makoz, וכעת נראה שגם מאחורי הקלעים הוא מתחיל לפתוח עבורן דלתות. פגשנו את השלוש בהשקת קולקציית Glow Energie החדשה של Yves Rocher, שם הן חזרו לרגע שבו גילו שהקמפיין שצילמו בכלל לישראל - יופיע גם בעולם.

    עקבו אחר ערוץ העדכונים שלנו בוואטסאפ!

  2. "הייתי בהלם", שיתפה אבירעם. אצל הדר לביא, העיתוי הפך את הרגע למרגש אפילו יותר. "הייתי בחו"ל כשגיליתי את זה - וזה היה בדיוק יום ההולדת שלי. קמתי בבוקר, ראיתי את זה ואמרתי אומייגד! זו מתנת יום ההולדת הכי מושלמת אבר".

  3. גם הדוגמנית ליה שון עדיין מתקשה לעכל. "אני לא חושבת שאני עד עכשיו מאמינה לזה. אנשים מברכים אותי ואני מובכת ברמות. בראש שלי זה עדיין מרגיש לא אמיתי".
  4. כמו כל מהלך בינלאומי, גם הקמפיין של השלוש עשוי לפתוח להן דלתות מעבר לים. "החשיפה נתנה הייפ ויש דברים על הפרק", חשפה שון. "כרגע אני נותנת את כל כולי לקמפיין הזה. סקין קייר זה עולם שמאוד חשוב לי, וכל חברה שאני עובדת איתה אני מנסה על עצמי ובודקת את רשימת הרכיבים. הדברים הבאים יגיעו בהמשך".
  5. ומה החלום הגדול הבא?
  6. "לפתוח מותג משלי. האמת שזה ממש קורה בקרוב", משתפת אבירעם ומוסיפה, "לא ציפיתי שזה יקרה כל כך מהר, דברים התגלגלו ואני כבר לא יכולה להחזיק את הפאשן הזה". "מותג משלי בתחום האוכל והמשקאות", משתפת לעומתה לביא.
  7. אצל ליה החלום דווקא יוצא מעולם האופנה והמותגים.
    "הפאשן הגדול שלי הוא קולנוע. אני עובדת על זה מאוד קשה, ויש סיכוי שתראו משהו בקרוב, אבל אסור לי להגיד", מטזרת. נזכיר כי כבר לקחה חלק בפרויקטים בעולם המשחק, בין אם בסדרטה של תום נשר ובין אם בסדרה של HOT שתעלה בהמשך.