mako
פרסומת

הצצה לדירה של מרגי במגדל בצפון תל אביב

הוא רק בן 22 וכבר הספיק לקנות דירה, אבל בינתיים הוא גר בשכירות במגדל לא רחוק מהים. לכבוד יציאת הסינגל הבינלאומי ״Sucks To Know You", הצצנו לביתו של הכוכב וגילינו מטבח מפתיע

מערכת LIVING
עיצוב הבית
פורסם:
יונתן מרגי
יונתן מרגי | צילום: דניאל קמינסקי, יח"צ
הקישור הועתק

חמש שנים חלפו מאז שהכרנו את יהונתן מרגי בעונה החמישית של ״הכוכב הבא״, ובמהלכן הוא הספיק להפוך לאחד מהכוכבים האהובים והמצליחים ביותר בישראל. לאחרונה הוא גם השיק את הסינגל "Sucks To Know You", הפונה לקהל הבינלאומי (ואולי נכתב על האקסית המיתולוגית נועה קירל). 

ברשתות החברתיות של מרגי ניתן לראות אותו בעיקר באולפן ההקלטות או מטייל ברחבי העולם לקידום הקריירה שלו. הוא לא מרבה לפרסם תוכן שצולם בבית שלו, אבל חפרנו עמוק והצלחנו לגלות כמה פרטים. בפברואר האחרון דווח ב-mako שמרגי רכש דירה בפרויקט MOMA בדרום תל אביב, הנמצא עדיין בבנייה. בינתיים הוא שוכר דירה במגדלי "בלו" בצפון תל אביב, ליד מחלף גלילות. 

בסרטוני הטיקטוק שמרגי פרסם בחודשים האחרונים אפשר לראות פסנתר חשמלי ניצב ליד חלון ענקי עם וילון בהיר המשקיף למגדל השכן. אפשר להבחין גם בכמה רהיטים די סטנדרטיים: כורסה בצבע אדום, ומזנון מתכת מינימליסטי (שלא נתפלא אם נקנה באיקאה) מתחת למסך טלוויזיה ענק.

המטבח, לעומת זאת, פחות שגרתי. למרות האפקטים המעוותים בסרטון, הצלחנו להבחין בארונות כהים בסגנון תעשייתי, מקרר בסגנון וינטג' ובצבעי תכלת ולבן ושולחן כדורגל שתלוי על הקיר.

פרסומת

מרגי גם מבלה בבית משפחתו ביישוב יהוד-מונסון, ובכמה סרטוני טיקטוק ואינסטגרם הוא מצולם בבריכה רחבת ידיים ששוכנת בחצר ירוקה ושייכת ככל הנראה למשפחתו.

ומצאנו גם סרטון שצולם בחדר רחצה מחופה באריחים בגדלים שונים ובגוני בז׳. אפשר לראות שבחדר יש ג׳קוזי מקלחון זכוכית וארון כיור שעליו מונח סחלב לבן. איך אפשר שלא להתאהב בך, מרגי.