mako
פרסומת

שתמיד נהיה דל בדל: בבית המפנק של אליקו ולירז

אחרי לידה מתוקשרת במיוחד חזרו בני הזוג לבית בראשון לציון, והפעם כמשפחה. אנחנו מחכים שיחזרו לשגרת הבישולים של מאכלים פרסיים, העלאת סרטונים מהחללים האלגנטיים בשחור-לבן וריקודים לצד הבריכה בגינה הטרופית

לימור קלר
עיצוב הבית
פורסם:
אליקו ולירז
צילום: האינסטגרם של אליקו
הקישור הועתק

השבוע חגגו שדרן הרדיו אליקו (47) וזוגתו הצעירה לירז (19) ברית לבנם המשותף הראשון, בשעה טובה. בטיק טוק של שניהם עקבנו אחרי הכנת תיק הלידה, הצירים, האפידורל והלחיצות לקראת בואו, ובשעה טובה קיבל היילוד את השם ג'וּן כהן. הרומן בין בני הזוג התחיל בסיוע של אליקו ללירז בחנייה, המשיך בהסתמסות ארוכה, ואחריה נוצר דייט שהוביל לזוגיות פורייה, ועכשיו למשפחה.

 

בבית הפרטי שבו מתגוררים בני הזוג בראשון לציון, לירז שיתפה את העוקבים במדידות הבגדים לקראת הברית - רגע אחרי לידה ולפני שהיא חוזרת לאמן ולהתאמן, בחדר מגורים שבו תקרה צפה עם תאורה נסתרת ווילון לבן שמתוח עד הרצפה. הטלוויזיה תלויה על הקיר והממיר מותקן מעל הטלוויזיה על מדף קטן.

המטבח בצבעי שחור לבן. תאורת פס עדינה בשחור מאירה את הארונות הלבנים ואת מכשירי החשמל השחורים. מהאי השחור משקיף אליקו, כשהוא מדריך איך להכין אורז פרסי אסלי, לבריכה דרך חלונות עם פרופילי אלומיניום שחורים. הכיריים חשמליים, ברז הברבור שחור, וכך גם הכיסאות סביבו. כולם, אגב, תואמים ללק השחור של אליקו, שמבוצע אצל המניקוריסטית של לירז. את שלבי הבישול מלווה תמונה של בני הזוג שמונחת על האי ועושה לו טוב בלב.

פרסומת

כיסאות מקטיפה ורודה לצד ריהוט שחור

מעקה המדרגות השחור מוביל לקומה מתחת ומעל. יש בו דוגמה דומיננטית עם צורות מאורכות. בעודם מתלבטים בשם שייבחר לתינוק עם קהל העוקבים המסור שלהם, יושבים אליקו ולירז על כיסאות מבד קטיפה ורוד, ולצידם ריהוט שחור מרופד בדוגמת מעוינים קטנים וצמחייה מלאכותית גבוהה. חדר השינה לבן ברובו, המיטה עם גב מרופד שחור וחזית הארון כולה מראות. מהתקרה יורד גוף תאורה עדין מזכוכית.

מציצים אליקו ולירז
צילום: האינסטגרם של אליקו
פרסומת

מציצים אליקו ולירז
צילום: instagram/liraz_erez

צמחייה טרופית בגינה

רצפת הדק בחצר עוטפת בריכה מעוגלת, וצמחייה פראית מעניקה לגינה מראה טרופי. על הקיר אריחים בשמנת-בז' בגדלים שונים וכד אבן גדול מוסיף אותנטיות. בשעות הפנאי יכולים בני הזוג לצפות בטלוויזיה שמותקנת על הקיר, מוגנת מפני רטיבות. מערכת ישיבה עמידה בתנאי חוץ בשחור כוללת בין היתר כיסא לאונג' ושולחן קפה קטן. הארוחות בחצר מתאפשרות בפינת אוכל, בצבעי לבן וחום בהיר, בדומה לצבעוניות הכללית בחצר. נאחל ללירז ואליקו, שלו שני ילדים נוספים מנישואין קודמים, הרבה רגעי אושר משפחתיים בבית, נחת, פרנסה, בריאות ופריון לרוב.

פרסומת