mako
פרסומת

תתחדש: בן אל עיצב מחדש את הדירה

הזמר עיצב מחדש את דירתו במגדל הסלבס של פארק צמרת, וערך לעוקבים סיור מלא בבית, מהסלון האלגנטי, דרך חדר הארונות העמוס ועד החדר המתוק של תו פרינס. אהבתם?

בן בירון
living
פורסם: | עודכן:
הבית של בן אל תבורי
צילום: בית: אינסטגרם omri.asulin, בן אל: ערב טוב עם גיא פינס
הקישור הועתק

תמיד קורה משהו מעניין אצל בן אל תבורי. בין אם הוא משמש כשופט בתוכנית מצליחה ("הזמר במסכה"), עובד על קריירה בינלאומית ביחד עם החצי השני שלו סטטיק, או משלים עם אורטל עמר, בת זוגו לשעבר אם בנו (תו פרינס) -משעמם זה בטוח לא. רק לפני מספר שבועות הוא התחדש ברכב חדש בשווי כמעט מיליון שקל, ועכשיו הוא מעדכן בסטורי (אלא מה) שעיצב מחדש את דירתו במגדל הסלבס של פארק צמרת בתל אביב. 

אתמול בערב, רגע אחרי הדלקת נרות החנוכה, עצר תבורי כדי לפרגן למעצב והאדריכל עומרי אסולין. בסטוריז שפרסם תבורי (ושותפו מאוחר יותר גם בעמוד של אסולין), הוא עובר בין חלק מהחדרים בבית ומעניק ל-484 אלף העוקבים שלו הצצה לאחת הדירות הכי מסקרנות בישראל.

עוד בערוץ עיצוב הבית: 

בשונה מהאאוטפיטים המוגזמים שתבורי מפורסם בהם, הדירה שלו עוצבה בסגנון מודרני ונקי מאוד בצבעי לבן, שחור, אפור וקרם. בפוסט שפרסם אסולין הוא הגדיר את הריהוט כ"פיסולי", ואכן במרכז הסלון מככב הכיסא המסתובב SPUN שעיצב המעצב הבריטי תומס התרוויק. עוד בחלל הסלון כורסה שחורה, ספה עם ריפוד אפור ויחידת מדפים שחורה. על החלון תלויים וילונות לבנים ארוכים.  

פרסומת

גם חדר השינה הראשי של תבורי זכה למתיחת פנים כוללת, והמעצב הסביר בפוסט שהוא רצה "ליצור חלל מעוצב ועשיר מבלי לשבור קירות פנים". במרכז החדר יש מיטה גבוהה עם ריפוד אפור ופניה ספסל מרופד. לצד המיטה יש שידה עגולה שחורה ועליה מנורת לילה ממתכת. לחלון צמוד מדף מתכת ולידו הוצבו שני כיסאות בר. מעל המיטה תלוי ציור של ליאור וולף. לחדר השינה צמודים חדר ארונות וחדר רחצה.  

  

תבורי נראה נלהב במיוחד במהלך הסיור בבית המחודש. הוא צילם גם את המטבח הלבן, את חדר הארונות שהוא מכנה "הבייבי שלי" (וגם במבט חטוף אפשר להבחין שהוא מלא בפריטים), את חדר הרחצה הנוסף, ואת המשרד הביתי, שמהסרטון נראה שהפריט החשוב ביותר בו הוא מכשיר הסוני 5 - הגביע הקדוש של חובבי הגיימינג. 

פרסומת

פרסומת

ויש גם הצצה קטנה לחדר של תו פרינס, כנראה תינוק הסלב הכי מדובר במדינה. החדר כולל אוהל אינדיאני, מיטת מעבר ועוד רהיטים לבנים. על קיר אחד הדביק אסולין בובות לבנות של חיות ליצירת דוגמה תלת מימדית מיוחדת. בקיצור - אזהרת פאנץ׳ חבוט - הבית החדש של בן-אל נראה טודו-בום.