המרענן הרשמי: הבריכות השוות של הסלבס
לא נראה שבקרוב צפויה הקלה בעומס החום, אז החלטנו להתרענן בהצצה לבריכות הכי שוות של הסלבס בהוליווד. מי משתכשכת מול האוקיינוס? מי לא מוותרת על קוקטייל במים? ומי מעדיפה לתת לכלבים לטבול? קפצו פנימה

הימים האחרונים חמים במיוחד, וכרגע קשה לנו להאמין שהקיץ ייגמר אי פעם. כדי להתרענן קצת נעזרנו באינסטגרם של כמה מהסלבס האהובות עלינו ואספנו תמונות של בריכות מעוצבות – בבתים שלהם או באתרי נופש. למזל שגם סלבס איי ליסט אוהבים לתעד את עצמם במים הקרירים.
עוד בערוץ עיצוב הבית:
קאיה גרבר, דוגמנית ושחקנית ובתה של דוגמנית העל סינדי קרופורד, טובלת בבריכת האינסוף המשפחתית, כשהאוקיינוס ברקע. קאיה מדגימה שאפשר ליהנות מהמים הנעימים וגם לקרוא ספר בקינדל אפילו כשהיד מגובסת. אולי הצילום מבוים, אבל הנוף והעיצוב פרייסלס.
הבריכה של ג'ניפר לופז נמצאת ממש קרוב לבית, ומוקפת בכרי דשא ירוקים. את הסביבה של הבריכה לא ממש רואים, אבל שמחנו לראות אקססוריז שכל אחד יכול לרכוש בחנות הסטוק הסמוכה לביתו הצנוע: דונאט צבעוני מתנפח ובקבוק בועות סבון. כמו שכתבה ג'יי לו: "תמיד אסירת תודה על יום בשמש".
קורטני קוקס משתעשעת בבריכה שלה עם סרטון שמוקרן הפוך, מין קסם שכזה שנראה טוב במיוחד כשיש לך בית מהמם, בריכה חלומית ושפע של זמן פנוי. הבריכה המלבנית מחופה במעין פסיפס בגוני אפור, וברקע אפשר לראות פינת אוכל ומטבח חיצוניים. מוניקה גלר בטח הייתה מעדיפה להשקיע את הזמן בניקוי פאנלים.
השחקנית אווה לונגוריה פרסמה בחודשים האחרונים כמה תמונות ליד הבריכה. לא ברור לנו אם בבריכות שונות או בבריכה אחת, אבל הכריות המפוספסות בכחול-לבן, כיסאות הנוח הקלועים ודק העץ מוסיפים לאווירת החופשה.
השחקנית טרייסי אליס רוס, בתה של דיאנה רוס האגדית, כתבה באחד הפוסטים שאין לה בריכה בבית, אז היא מנצלת את החופשות להצטלם בבריכה. הנה שתי דוגמאות של בריכות שמוכיחות שוב שעל רקע הים המושלם – ממש לא צריך תוספות.
הדוגמנית ואשת הטלוויזיה כריסי טיגן ובן זוגה הזמר ג'ון לג'נד חושפים לא מעט מחייהם האישיים, מתמונות ללא איפור, דרך טיפולי פנים שהשתבשו והנקה פומבית של תאומים ועד דיכאון אחרי לידה. בסרטון המשעשע הזה היא מדגימה "אימון בשחייה אמנותית" בבריכה שסביבה חיפוי אבן וחלונות גדולים.
הבריכה של השחקנית קייט הדסון מוקפת גדר לבנה קלאסית, והסטיילינג מוקפד עד רמת התות בקוקטייל שתואם לבגד הים.
השחקנית והמפיקה ריס וית'רספון נהנית מדונאט על שפת הבריכה בחברת אחד הכלבים שלה. בחשבון האינסטגרם המוקדש לכלבים של ריס, לעומת זאת, הם מתועדים לא פעם כשהם צפים בבריכה על מתנפחים שונים.
לא מפתיע שלכוהנת הלייף סטייל מרתה סטיוארט יש בריכה מושלמת בביתה באיסט האמפטון. "כשבניתי את הבריכה לפני 30 שנה היא תוכננה להיות נקייה מכלור ככל האפשר, עם גימור בטון טבעי - ללא צבע, והיא הותאמה למרחב צר וארוך בין הבית לסוף השטח. עשיתי אותה עמוקה במיוחד לצלילה וללא מדרגות כדי שנוכל באמת להתחרות לאורך בלי לדאוג מפני מכשולים. אחרי כל השנים האלה, זה מקום שכיף לשחות בו".
ואי אפשר לדבר על בריכות בלי להזכיר את משפחת קרדשיאן-ג'נר. האחות הצעירה קיילי ג'נר עברה בסוף אפריל עם בתה סטורמי לאחוזה חדשה, שנרכשה על פי הדיווחים ב-36.5 מיליון דולר (127.7 מיליון שקל).
האחוזה נמצאת בשכונת הולמבי הילס בלוס אנג'לס, שטחה כ-3,360 מ"ר, ויש בית ראשי בן קומה אחת ששטחו כ-1,426 מ"ר, שני בתי אורחים וכמובן בריכה מושלמת. הכל מעוצב בסגנון מודרני עם הרבה בטון.