מ"מאורת גברים" לבית של זוג: שלי סרבריאניקוב ועומר ציפורי חושפים את הדירה ברעננה
הם יצאו מ"האח הגדול" כזוג, עברו לגור יחד בדירה של עומר ברעננה ומנהלים שם חיים משותפים שכוללים דייטים בבית, חיטוב זוגי והרבה אפור, שחור ובריקים. הצצה לבית שהפך מזירת רווקות לחלל זוגי בהתהוות

כשנכנסו ל"אח הגדול" היא הייתה שלי סרבריאניקוב, רווקה אילתית בת 22, 1.80 מטר, שעובדת בחנות בגדים, רוצה לדגמן אבל אין לה כוח לגרום לזה לקרות. הוא היה עומר ציפורי, רווק בן 32, בעל עסק בתחום הכושר והתזונה, שמוציא על עצמו 25 אלף שקל בחודש ולא מעוניין להתמסד. כשיצאו מתוכנית הריאליטי הסיפור השתנה. היא יותר shelly_.s, פרזנטורית של מותגי קוסמטיקה ואופנה עם 208 אלף עוקבים באינסטגרם וקוראת לו "בעלי", הוא הזוכה במקום השני בתוכנית עם 118 אלף עוקבים, מביא לה פרחים וכבר קורא לאמא שלה "כפרה על חמותי". הם גרים יחד בדירה של עומר ברעננה, שאותה היא מכנה "מאורת גברים" ומתכוונת לטפל בעניין, הם משקיעים בדייטים ביתיים רומנטיים ואפילו החלו תהליך חיטוב ביחד.

שלי הודחה במקום השביעי ועומר כינה את האירוע "רגע מחריד וטראומתי שאני לא מאחל לאויבים שלי. בלי שום הכנה מוקדמת, הבנו שאלה הרגעים האחרונים שלנו ביחד בבית 'האח הגדול', סיומו של מסע של שלושה חודשים וחצי. קיוויתי שאני הולך ואת נשארת, חלמתי את שנינו יושבים יחד בגמר, מסיימים ביחד תהליך משותף מהשעה הראשונה שלנו בבית, ואז הכריזו שאת מודחת וחרב עליי עולמי". כשהוא היה בפנים, היא חיכתה עד שייצא, ואיחוד הכתובות היה אקט מתבקש לאור דבריה בראיונות לתקשורת, כמו "מפחיד לצאת מהבית לעיר אחרת לגמרי, לצאת מהמשפחה ומהחברים למקום זר לחלוטין, לצאת מהשגרה היום-יומית לשגרה שונה לגמרי, מפחיד להיות תלויה וחסרת אונים, מפחיד לראות את כולם פורחים כשלך אין מושג מי נגד מי. הכל חדש. לפחות יש לי עמוד תווך בשם עומר שמשאיר אותי שפויה".


עמוד התווך שלה הוביל אותה לסשן של חיטוב משותף, משום שהיא עלתה בתוכנית 10 קילו והוא ירד "המון" בלי תזונה נכונה ובלי אימונים. הם זכו לשלל תגובות, טובות ופחות טובות, ולא עשו מזה עניין גדול, חוץ מפוסטים. "לפעמים אנחנו קוראים ביקורות גם רעות וצוחקים, אבל לכל המתעניינים אני ושלי החלטנו שאנחנו עושים שבוע של כיף ואכילה חופשית מרגע היציאה שלי מהבית, ומיום ראשון אנחנו נכנסים למשטר תזונה ואימונים אבל ממקום של אהבה עצמית ולא שנאה. ממקום של בריאות ולא קנאה. יש לי את האישה הכי טובה ויפה בעולם בכל מקל ובכל גזרה", הוא אמר עליה. לה הטוקבקים לא מזיזים, וכך לדוגמה אמרה כשקמה מהמיטה בחדר השינה עם צפצופי הודעות מהטלפון: "ראו סרטונים שלי בים. אני שלי, ואני השמנתי יותר מ-10 קילו. בשלושה חודשים הגוף משנה צורה, אבל אני שלמה עם עצמי. לפני שהייתי רזה הייתי 90 ק"ג ומהם ירדתי ל-60. אני מכירה את עצמי בכל תצורות הגוף ועדיין אוהבת את עצמי...אני אוהבת את סימני המתיחה שלי וכל חלק בגוף שלי. תצחקו עליי, תעשו לי פאקינג פוטושופ של היפופוטם. כן, גל, התומכים שלך עושים לי פוטושופ עם היפופוטם".

חדר השינה מעוצב בסגנון מודרני ותעשייתי לייט עם אלמנטים אורבניים ופריטי דקורציה בעלי אמירה אישית כמו חיפוי קיר בריקים בצבע קרם-לבן, שמעניק לחדר טקסטורה עשירה ומראה אורבני וחמים. הקיר הניצב צבוע בגוון אפור-בטון חלק וניטרלי, שמאזן את הדומיננטיות של קיר הלבנים. לצידם שלט ממוסגר כהה שמוסיף נגיעה צעירה, שובבית וגברית. מראת גוף ארוכה ומינימליסטית עם מסגרת שחורה דקה מונחת על הרצפה ותורמת להגדלת החדר. ממול מיטה זוגית נמוכה מרופדת בשחור עם מצעים בצבעים אפור-שחור, שמשתלבים עם המונוכרומטיות הכללית של החדר. מתחת למיטה מגלה עומר אחסון בגדים מרשים במיוחד. חדר הארונות מלא מדפי עץ פתוחים עם שלל בגדים שאותם דאגו לסדר יחד. מדפים ספורים לה, כי יותר מזה היא לא צריכה, מדף לבשמים שהיא השתלטה על רובו, וכל השאר בינתיים שלו.

בני הזוג מעלים שלל ארוחות שהם מכינים לעצמם במהלך החיטוב, ומציגים אותם דווקא בסלון. גם בו שולטת פלטת צבעים של שחור ואפור. החלל מעוצב בסגנון מודרני נקי ומינימליסטי עם נגיעות של ניגודיות. בעוד הבסיס בהיר עם קירות, רצפה, וילונות ושטיח רך, הפריטים בצבע שחור פחמי. הטלוויזיה תלויה מעל מזנון נמוך וארוך בעל דלתות זכוכית גלית, ומעליה מרחפים מדפים דקים עם פריטים דקורציה ואומנות. לצד הטלוויזיה אלמנט עיצובי מושקע של פסים אנכיים שחורים ודקים שבולטים על הרקע הלבן ומוסיפים גובה לחלל. הספה הפינתית בגוון אפור כהה עם כריות בגוון בהיר וקדר שחור, ולצידה שולחנות קפה אפורים בגבהים שונים, כורסה שחורה פחמית וכוננית מדפים שחורה וסטייליסטית. את הסכמה הגברית שוברת תמונה צבעונית בהדפסה של שטרות דולר אמריקאי.




לארונות המטבח גוון גרפיט מט שמעניק שיק יוקרתי ועכשווי, ובחלק העליון שלהם מאוחסנים תוספי תזונה. החיבור עם הסלון מתבצע באמצעות חיפוי קיר דמוי עץ בגוון חום אפור, שממשיך את הקו הנקי של החלל. מראה עגולה עם מסגרת דקה מגדילה את תחושת המרחב ומחזירה אור, ובדלפק כיסאות בר מעוצבים בעלי רגלי מתכת שחורות ודקות. מפלט אורבני מושלם, אבל כמו ששלי הבטיחה, עוד יטופל.

