mako
פרסומת

מאחת שיודעת: 4 טיפים למטבח מנצח

אחרי שעיצבה יותר מ-500 מטבחים במהלך הקריירה הארוכה שלה, מעצבת הפנים קארן רידו מסבירה מה היא מקפידה לעשות בכל מטבח, ממגירות ייעודיות ועד מכשירי חשמל מובנים

קרן גולדשטיין, LIVING
עיצוב הבית
פורסם: | עודכן:
מטבחים
עיצוב רינת קינן, אדריכל מתן נכט | צילום: Meghan Beierle-O’Brien באינסטגרם thekitchendesigngroup, instagram
הקישור הועתק

קארן רידו מלוס אנג'לס עובדת כמעצבת פנים כבר יותר מ-30 שנה, כך שזה לא מפתיע שהיא הייתה אחראית לשיפוץ של יותר מ-500 מטבחים, להערכתה. מלבד עסק לעיצוב מטבחים רידו גם מנהלת יקב, ולאחרונה פרסמה ספר העוסק בעיצוב מטבחים ובפתרונות לאחסון יין (Caren Rideau: Kitchen Designer, Vintner, Entertaining at Home). לרגל פרסום הספר היא סיפרה לאתר domino מה היא מקפידה לשלב בכל מטבח שהיא מעצבת.

מגירות ייעודיות

כדי לפנות מקום על משטח העבודה, רידו מעצבת מגירות ייעודיות לתבלינים ולכלים להכנת מזון, כמו סכינים. "כך יש מקום לכל הפריטים האלה והם לא תופסים מקום", היא אומרת.

פרסומת

נישות למכשירי חשמל קטנים

רידו משלבת בארונות נישות לאחסון מכשירי החשמל הקטנים – מעבד מזון, מיקסר, טוסטר ועוד. הנישות נמצאות במיקום נגיש ומוסתרות בדלתות כיס. נישות דומות יכולות לשמש כפינת קפה.

מכשירי חשמל גדולים

רידו מעדיפה שהמקרר, המדיח ומכשירי החשמל הגדולים יהיו מובנים (אינטגרליים). "אני אוהבת להסתיר את המדיח, המקרר וכל מכשיר גדול באמצעות דלתות הארונות כך שלא יודעים שהם מכשירי חשמל", היא אומרת.

פרסומת

קרשי חיתוך

גם לקרשי החיתוך היא מעדיפה ליצור מקום ייעודי, נסתר או גלוי. אפשר למשל ליצור סביב הכיור מסגרת המאפשרת לכסות אותו בקרש החיתוך וכך גם להגדיל את משטח העבודה.