גם הפנטהאוז של מיכל הקטנה חוזר לכותרות
חגיגות יום ההולדת של התאומים ריף וריי זימנו שוב הצצה לחלל שבו מתנהלת המשפחה – פנטהאוז בקומה ה-29 בפארק צמרת תל אביב עם בריכה פרטית, מרפסת נוף רחבה, ספרייה ענקית, סלון חמים והכי חשוב - מטבח פעיל ומאובזר

חגיגות יום ההולדת של התאומים ריף וריי בבית מיכל הקטנה משכו השבוע תשומת לב ברשתות החברתיות, בעיקר בעקבות הסרטונים שבהם דוחפת מיכל את ראשי הילדים אל העוגה, מה שגרר לא מעט תגובות זועמות. תוסיפו לזה את הזוגיות החדשה והמתוקשרת עם השחקן יהודה בוחבוט, ותקבלו עיסוק לא מועט לא רק בדמותה הציבורית של מיכל, בת ה-43, אלא גם בתפאורה שמסביב - הבית שבו מתנהלת המשפחה: חלל מלא צבע, אור ושגרה משפחתית.
כזכור, זהו פנטהאוז רחב ידיים בקומה ה-29 של מגדל יוקרתי בפארק צמרת בתל אביב. יש בו בריכה לשימוש המשפחה, בנוסף לבריכה לדיירי המגדל, מרפסת מרווחת עם נוף וספרייה ענקית, שנמשכת מעלה לקומה השנייה. יש גם פרקט פישבון בגוון עץ חם, ריהוט בצבעוניות אינטימית של של חום וירוק, שטיח אפור ענקי, פינת אוכל גדולה שלשולחנה העגול משטח שיש לבן ונימים, וסביבו כיסאות עור חום שוקו.
במטבח הפעיל בשלל בישולים שבקצה הסלון, ארונות עץ מלוא הקיר, כהמשך הקו של הספרייה, וביניהם מכשירי חשמל בהירים ומקרר משקאות מרשים, ואי גדול שכולו עץ ומשטח נירוסטה.
במרפסת מטבח חוץ מפנק, שולחן אוכל אפור ופינת אירוח נמוכה עם ספות לבנות ושולחן קפה עגול לבן. וגם חדרי הילדים מלאי קסם.
