mako
פרסומת

שנהיה לראש: 10 הצעות לעיצוב שולחן החג

שולחן החג שתבחרו לעצב ישקף ודאי את מי שאתם: צבעוניים ועליזים או מאופקים בניחוחות וינטג' של בית סבתא? רומנטיים או רעננים וירוקים? כל הסגנונות - ויש גם שולחן מעוצב עם כלים חד פעמיים

אפרת ג'רופי
living
פורסם:
הקישור הועתק

אתם חושבים שיש עוד הרבה זמן? זה רק נדמה לכם. אמנם השנה יש מעט יותר זמן מבדרך כלל, אבל החגים קרובים מאוד, יש הרבה מהם, ויש המון ארוחות שישי ושבת ביניהם. כל זה אומר הרבה אוכל, כמובן, אבל גם הרבה שולחנות לערוך. אם התמזל מזלכם ואתם אלו שמארחים את הארוחה הגדולה – אל תחכו לרגע האחרון. אמנם, כפי שתכף תראו, לא צריך לעבוד קשה מדי כדי לערוך שולחן מקסים, אבל כן צריך לחשוב מראש, כדי שיהיה לנו כל מה שצריך בהישג יד.

במשך השנים הצטברו אצלנו המון שולחנות חג. עיצובים שונים, גוונים שונים, טרנדים שונים – הכל פה. רק דפדפו ובחרו לכם את הסגנון האהוב עליכם. אפילו שולחן שכולו חד פעמי הבאנו לכם, כי אנחנו מבינים שלפעמים פשוט אין כוח לעוד אירוח ועוד אחד.

ירוק ואלגנטי: מינימליזם מנצח

בשולחן הזה שולבו אלמנטים של בטון, ברזל וירוק, למראה יוקרתי. אל דאגה, לא שלחנו אתכם למסגר הקרוב למקום מגוריכם. השולחן היפהפה הזה מעוצב מחומרים שיש לכם בבית.

שולחן ראש השנה, אווירה רוחב
שחור לבן ירוק. עיצוב: גלי צוק | צילום: צילום ועריכה טטיאנה פאוטוב

להדרכה המלאה לחצו כאן

צורה לי: גאומטרייה נקייה

בשולחן הזה נעשה שימוש בבריסטול לבן (כן, כן, בריסטול לבן) כדי ליצור אגרטלים בעלי מראה יוקרתי, והדפסי בד צבעוניים בדרך כל כך קלה שלא תאמינו.

שולחן לחג גלי צוק
גאומטרי אלגנטי. עיצוב: גלי צוק | צילום: טטיאנה פאוטוב

להדרכה המלאה לחצו כאן

עוד בערוץ עיצוב הבית:

זריז, ירוק ומתוק

עוד הצעה נפלאה לסידור שולחן ירוק, תרתי משמע: גם ממחזר בקבוקים וצנצנות, וגם צובע את האירוח בגוונים של תחילת שנה רעננה. ויש גם מתכון לתפוחים בקרמל.

שולחן, סופי
פעמיים ירוק, וגם תפוחים בקרמל. עיצוב | צילום: דידי רפאלי
פרסומת

להדרכה המלאה לחצו כאן

דגים מתוקים שלי

הסידור הזה ממש מיועד למי שמרוב בישולים שכח את עצמו ולא הספיק לסדר שולחן. כל מה שצריך כאן זה תפוחים וכמה פרחים לבנים. ויש גם טריק מתוק שישגע את הילדים.

רימונים
תפוחים מלאים פרחים. עיצוב: | צילום: דידי רפאלי

תפוח הכנה סופי
גם תפוח יכול להיות אגרטל | צילום: דידי רפאלי

להדרכה המלאה לחצו כאן

ועוד חמישה שולחנות

גם כאן קיבצנו עבורכם חמישה שולחנות בחמישה סגנונות: וינטג' לבן ואלגנטי עם מפות קרושה של סבתא, צבעוניות עזה וחגיגית במיוחד, שולחן רומנטי, שולחן בג'ינס ושולחן שכולו נייר.

שולחן חג-כריות בצהוב בעיצוב נעמי ונאוה
שולחן בסימן נייר. עיצוב: עמי גואטה ונאווה גרוטמן | צילום: ליאור קסון
אורית זילברמן - שולחן שנה טובה
צבעוני ועליז. עיצוב: אורית זילברמן | צילום: ליאור קסון
פרסומת

שולחן חג -פמותים לבנים בעיצוב רוני דה -ליידה
עם החפצים שירשנו מסבתא. עיצוב: רוני דה ליידה | צילום: ליאור קסון

להדרכה המלאה לחצו כאן

וכשנגמר הכוח: חד פעמי

אנחנו לא מעודדים שימוש קבוע בכלים החד פעמיים, אבל לעתים צריך. ואם כבר צריך - אז שיהיה כמה שיותר יפה וכמה שיותר צבעוני. וממש לא חסרים כלים כאלה, עם שמחה ועליזות שמקפיצות את שולחן החג.

שולחנות חג שבועות, שולחן מעוצב של סופי עיצובים
חד פעמי חגיגי ושמח | מתוך וידאו: מורן שמבר , יחסי ציבור

להדרכה המלאה לחצו כאן