אז אכלתם עוגה בחושה מצוינת אצל דודה חנה, והצלחתם לחלץ ממנה את המתכון. אבל בכל פעם שאתם אופים עוגה בחושה אתם מקבלים משהו שנראה כמו הר געש שסיים להתפרץ ממש עכשיו? יש לנו טריק בשבילכם, ומעתה תקבלו עוגות שיעלו יפה יפה, ויישארו בגבולות גובה התבנית בלי אף חריגה. ועוד לפני האפייה, בשלב הבחישה – איך מונעים מהנוזלים הנבחשים לעוף וללכלך את הבגדים?

ולא רק זה: איך תדעו בוודאות שהשמן בסיר חם מספיק לטיגון בלי להקריב שניצל או קציצה? פתאום קלטתם שאין מערוך אבל אתם חייבים לרדד בצק? כמו תמיד אנחנו מוצאים עבורכם את הפתרונות. סרטון קצר ותכליתי שיש בו כמה וכמה פתרונות חכמים למטבח שלכם.

 עוד בערוץ עיצוב הבית: 

>> רוצים עוד? עשו לייק ל-living בפייסבוק