מה אתם עושים עם קופסת דגני הבוקר הפתוחה? סוגרים את השקית בקליפס? משאירים פתוח ומקווים שדגני הבוקר לא ייעשו יבשים מדי, לחים מדי, או מוקד משיכה לנמלים? מגדילים ראש ומעבירים את תוכן הקופסה לקופסאות שקופות כמו קלואי קרדשיאן?

עוד בערוץ עיצוב הבית: 

>> לכל הכתבות בערוץ living 

>> גילינו מאיפה הדירה של נעם ורוני מ"חתונה ממבט ראשון" מוכרת לנו 

>> נדהמנו: זה מה שקורה כששופכים תה על החלון

מתברר שיש פתרון פשוט ויעיל ואנחנו – ואנשים בכל העולם – גילינו את זה בזכות בקי הולדן. הולדן, אם לשניים מבריטניה, פרסמה פוסט בפייסבוק וכתבה: "לקח לי רק 40 שנה אבל עכשיו אני יודעת מה השיטה הנכונה לסגור קופסת דגני בוקר. גאוני. זה לוקח שניות ואין יותר דגני בוקר יבשים וקופסאות קרועות כל בוקר". הולדן הוסיפה תמונות וסרטון שבו היא מדגימה את השיטה. בסרטון, שפורסם לפני 10 ימים, צפו כבר יותר מ-4.5 מיליון איש. ובאמת, כדאי לצפות:

התגובות היו נלהבות וגולשים רבים סיפרו שהם ניסו את השיטה בהצלחה. לעומת זאת, גולשת אחת כתבה: "זה נהדר, אבל השקית בפנים עדיין פתוחה. אני סוגרת את השקיתבקליפס ולא אכפת לי אם הקופסה פתוחה". גולשת אחרת העירה: "בני המשפחה שלי לא יכולים לקפל מגבות כמו שצריך, אז קשה לי להאמין שמישהו מהם ישתמש בשיטה הזו בקרוב".

מה אתכם? איך אתם סוגרים את קופסת דגני הבוקר? ספרו לנו בתגובות.