כאן גרים בשושו
כשאתה חולם על תהילה כל מה שאתה רוצה זה שיזכרו את שמך. וכשזה קורה ואתה מפורסם, אתה מחפש איך לברוח מהפפראצי. עשירי ניו יורק מצאו פתרון בשכונת טרייבקה היוקרתית בעיר

סוכנויות הנדל"ן המשווקות דירות ופנטהאוזים בבנייני יוקרה מנסות למצוא דרכים שונות לבדל את הפרויקטים שלהן מכל מה שיש לסביבה להציע. הבניין הזה בשכונת טרייבקה בניו יורק, שנבנה בשנת 1882 ושכן בו מפעל לכריכת ספרים, מכונה "חסין פפראצי". הנהלת הבניין, מטעמים ברורים ביותר, לא מוסרת דבר וחצי דבר על זהות הדיירים המתגוררים בבניין והחניון התת קרקעי והגינה הפרטית בתוך שטח הנכס מעניקים פרטיות מלאה לנכנסים ולשוהים, כך שאין לנו אפילו תמונות פפראצי להראות לכם מי גר שם. אה, זה בדיוק העניין.





:עוד בערוץ עיצוב הבית
15 מיליון דולר לדירה
ובכל זאת, שמועות מספרות שהשחקנית ג'ניפר לורנס הייתה בין המתעניינים ברכישת דירה בבניין שבו בסך הכל 53 דירות, כולל שמונה פנטהאוזים. השחקן מייק מאיירס רכש בבניין דירה ועליה שילם 14.65 מיליון דולר. מיד אחר כך הציע אותה למכירה תמורת 15 מיליון דולרים, וככל הידוע לנו היא עדיין זמינה. הבאנו לכם תמונות של דירה אחת בבניין, בת ארבעה חדרים, כדי שתוכלו לראות איך חיים עשירי ניו יורק וכנראה גם כמה מפורסמים שאוהבים שושו.










