ברל'ה ברל'ה צא החוצה: בית הקונכייה הצבעוני
המשפחה ביקשה מהאדריכל לתכנן עבורה בית עבורם בית שיקרב אותה לטבע. עכשיו הם חיים בתוך קונכייה צבעונית ומפותלת
נטלי כהן
livingפורסם: | עודכן:

אנשים רבים ודאי תוהים לעצמם איך היו מרגישים אילו היו מתגוררים בתוך צדפה מתחת לים. משפחה אחת במקסיקו סיטי זוכה לחזור כל יום מהעבודה ומבית הספר לבית הימי שמזכיר יותר מכל צדפה ענקית וצבעונית. כיף להם.
עוד באתר לעיצוב הבית:




פרסומת
חזיתו הקדמית החלקה של הבית פוגשת בקיר ענק של פסיפסים צבעוניים המאירים את מרחב המחיה באפקט קשת מדהים. בתוכו מדרגות ספיראלה, וכולו ביו אדריכלות, כלומר משתלב עם הטבע הסובב לו.
בחברת האדריכלות Arquitectura Organica מספרים שהתוכנית היתה ליצור פרויקט שיגרום לשוכנים בו לחוש שהם חיים בתוך שבלול. ואם לצטט את סנוסיאן, או במילים של האדריכל, יגרום למתגוררים להרגיש "כמו רכיכה שנעה מחלל אחד לשני, יצור סימביוטי של מאובן ענקי".



פרסומת


מצאתם טעות לשון?