mako
פרסומת

עיר מגדל

דיירי מגדל Peruri 88 שייבנה בקרוב בעיר הבירה של אינדונזיה, יוכלו להעביר ימים שלמים בלי לצאת מהבניין. רב הקומות המתוכנן יכלול בין היתר, משרדים, חנויות, אולם חתונות, קולנוע, בריכות שחייה והרבה שטחים ירוקים

דידי רפאלי
living
פורסם:
הקישור הועתק

מגדל בבל של המאה ה-21 עתיד להיבנות בקרוב מאוד בג'קרטה, עיר הבירה של אינדונזיה. הסטודיו הדני לעיצוב, MVRDV, בשיתוף עם משרד האדריכלים האמריקני Jerde וחברת Arup, חשפו את התוכניות שלהם לבניית עיר שלמה לגובה.

Peruri 88
מבנים שחוברו להם יחדיו | צילום: מתוך: skyscraperpage.com

הכול כלול: מהמסגד לאולם החתונות

הפרויקט Peruri 88 נראה כמו מספר בניינים מחוברים יחדיו יתנוסס לגובה של 400 מטר ויכלול 88 קומות. "הבניין משלב כמה מבנים שישלבו אזור מגורים, בתי מלון ומשרדים ביחד עם חנויות, אולמות קולנוע ואמפיתאטרון חיצוני", מסביר ויני מאס מ-MVRDV.

מגדל, מבט מלמעלה
88 קומות בגובה 400 מטר | צילום: מתוך: skyscraperpage.com

החלק התחתון של המגדל
שטחים ירוקים מכל הכיוונים | צילום: מתוך: skyscraperpage.com

גינות מרהיבות ישתלו על הגגות ויציגו מראה של ג'ונגל עירוני. העיר המאונכת תכלול איזור מסחרי, אזור מגורים, משרדים, מלון מפואר, אולם חתונות, מסגד, אולמות קולנוע, אמפיתאטרון תחת כיפת השמים, בריכות והרבה שטחים ירוקים. "Peruri 88 מציג גישה חדשנית, חברתית וירוקה של העיר. הבניין הוא סמל למודרניות שיתנוסס מתוך ג'קרטה עצמה, מבלי לפגוע במרקם שלה", מסכם מאס.

פרסומת
מרפסות על המגדל
רוצים בית מלון? קיבלתם | צילום: מתוך: skyscraperpage.com