mako
פרסומת
החתונה של ויקי חלמי ועומר בר
צילום: רומן גלוחוי, flow photography

"להכניס לפה מישהו ולצאת איתו לדרך חדשה - זה החלום שלי"

כשנכנסים לדירה של ויקי חלמי, מצליחים להבין טוב יותר את האדם שהיא והדברים שיקרים לליבה. לדבריה, את הרוב אפשר לקנות מחדש – אבל למזכרות הסמליות שמקשטות את הבית, אין תחליף. רגע לפני שהתחילה את דרכה ב"חתונמי", הצצנו לדירת הרווקות של הכלה

דסק קשת 12
mako
פורסם:
הקישור הועתק

ויקי חלמי היא מסוג הבנות שאת רוב שעות היממה מעדיפות להעביר בפעילות מחוץ לבית, ובכל זאת - אפילו בהצצה קצרה לדירת הרווקות הצנועה שלה, אפשר להבין הרבה על האדם שהיא ועל הדברים שחשובים לליבה. רגע לפני שהתחילה את המסע ב"חתונה ממבט ראשון" (פרק חדש הערב, ראשון, קשת 12) קפצנו לביקור בממלכה של ויקי (ושל הכלבה קואן).

"יש לי שומרת ראש", סיפרה הכלה על הכלבה. "יש משהו מאוד מיוחד בפיטבולים. רציתי את הגזע הזה כי אני תמיד חייבת את מה שאסור, מה שאנשים עושים עליו פרצופים, כל מה שלא - אני אוהבת. האהבה שהם נותנים, המגע והחום זה משהו שאין בכל כלב. היא כלבה נוכחת, וחוץ מזה היא גם שומרת הראש שלי. אתה יודע מה זה להסתובב איתה ברחוב?".

כבר בכניסה לדירה של ויקי, הקירות מספרים על הדברים שיקרים לליבה. "יש פה תמונות שיכולות להראות מי אני. אני מאוד קשורה לעולם של הסוסים, יש לי סוס בעצמי", שיתפה הכלה. "אני מתחרה, וזה תמיד נותן לי אווירה כפרית ולא עירונית, כי לי ממש קשה עם העיר, יש לי חלום לגור במושב אז אני מנסה לעצב ככה את הבית".

ויקי חלמי
"הכל קטן ולא מתאמץ" | צילום: אריאל שרוסטר, קשת 12

הסלון והמטבח של הכלה נמצאים בחלל משותף. בסלון יש ספה גדולה ואפורה, המיטה של הכלבה קואן, טלוויזיה ושולחן אוכל. "זאת דירה שממש מאפיינת אותי. הכל קטן ולא מתאמץ".

"אין ספק שלהכניס לפה מישהו ולצאת איתו לדרך חדשה במקום אחר – זה החלום שלי", שיתפה הכלה. "אני מאוד אוהבת את הדירה ובא לי כבר שמישהו ייכנס ויבין מאוד מהר את האופי שלי דרך הדירה, ונמריא לדרך חדשה. אני אמרתי שמהדירה הזאת אני יוצאת רק עם בן זוג ורק לחתונה".

פרסומת
ויקי חלמי
אי אפשר לפספס את הקשר לעולם הסוסים | צילום: אריאל שרוסטר, קשת 12

המטבח הקטן של הכלה כולל בדיוק את הציוד שהיא צריכה: כיריים, מכשיר נינג'ה ומיקרוגל. אם תהיתם לאין נעלם התנור – הוא לא היה שם מלכתחילה, פשוט כי אין בו צורך. "אני לא כל כך טובה בלבשל, אין תנור כי אני לא יודעת לאפות, אבל יש הנינג'ה", סיפרה הכלה, שאת הארוחות המפנקות יותר מעדיפה להזמין מלבשל. "אני מתאמנת ולרוב אוכלת דברים בריאים, כמו סלטים וחביתות, שם נגמר האוכל שלי. אבל אם בא לי להתפנק אז אני מזמינה משהו. אני לא טובה בזה, וגם לא כיף להכין לעצמך לבד, אני צריכה שותף לאוכל".

ויקי חלמי
מטבח קטן עם כל מה שחשוב לכלה | צילום: אריאל שרוסטר, קשת 12

האימונים הם ללא ספק חלק משמעותי משגרת חייה של ויקי, שכזכור השתתפה בעבר גם ב"נינג'ה ישראל". "אני מתאמנת בנינג'ה ומאוד אוהבת את זה, אוהבת אימונים לא קונבנציונליים, כל מה שבחורה לא תעשה - אני עושה. הרבה אימוני כוח, זה חלק גדול מאוד ממני, אין יום שאני לא הולכת להתאמן".

פרסומת

את נמצאת הרבה בבית?
"תלוי, אבל אני לא נוכחת הרבה בבית. הבוקר שלי בדרך כלל פנוי אז אני מתחילה אותו בכיף ועושה טיול גדול לכלבה, לרוב אני הולכת לרכב לפנות בוקר בגלל החום, ואני לא יכולה לעשות את זה לסוס ולי. אבל אז אני מעבירה את הבוקר בבית בכיף, אוכלת איזה משהו ושותה קפה, עושה טיול עם הכלבה ויוצאת ללמד. אומרים שיש לי אורח חיים של זמרת, כל הבוקר שלי פנוי, את עושה מה שאת רוצה, אחרי הצהריים אני עובדת כמה שעות - וזהו".

ויקי חלמי
אי אפשר שלא להתפאר במדליות והעיטורים | צילום: אריאל שרוסטר, קשת 12

העיטורים והמדליות הרבות שקיבלה ויקי במהלך חייה מקשטים את הקירות. על אחד מהם סיפרה: "זה מתחרות 'אלוף האלופים', שזה כמו אליפות ישראל בעצם, זכיתי סגן שני לאלוף האלופים, שזה מאוד מכובד ביחד לזה אני ממש מעט זמן בתחום, זה מדף הכבוד, היו עוד זכיות".

בדרך לחדר השינה מציצה עוד תמונה מרגע משמעותי בחייה. "זו מזכרת מההצגה האחרונה שהשתתפתי בה, 'ספר הג'ונגל', הגרסה המחודשת שעלתה. זאת הייתה חוויה מטורפת כי זה היה להיכנס לתוך חלום ילדות, מי לא גדל על 'ספר הג'ונגל'. רקדתי ושיחקתי, הייתי חלק מהלהקה וזה היה מרגש לחלוק במה עם שחקנים שגדלת עליהם, ששי קשת וטוביה צפיר, אנשים שראיתי בקלטת".

פרסומת
ויקי חלמי
חדר שינה פרקטי | צילום: אריאל שרוסטר, 12+

חדר השינה של ויקי קטן ומסודר. נמצאת בו מיטה, ארון בגדים ומתלה חיצוני נוסף, שידת איפור, מראה גדולה כובעי בוקרים והכי חשוב - הגיטרה שלה. "אין יותר מדי, כי אני לא נמצאת הרבה. אין טלוויזיה בחדר, זה מקום שהוא בשביל לישון ולהמשיך, בגג יש לי הגיטרה שאני מנגנת בה. אין לי כל כך הרבה איפור, אני לא הכי מתאפרת".

יש משהו שאת חולמת להחליף בבית כבר מלא זמן?
"מיטה, היא מתנדנדת. יש מצב שאם מישהו יבוא וישב עליה היא פשוט תקרוס למטה".

אם היית צריכה לעבור דירה באופן פתאומי, וחייבת לקחת איתך דבר אחד, חוץ מהכלבה והגיטרה, מה זה היה?
"את הגביעים, התעודות והתמונות. כל דבר שקשור אליי ומסמל לי משהו בדרך. כל השאר זה הבל הבלים, הכל אפשר לקנות חדש, אבל יש דברים שיש להם ערך והם מסמלים לי דרך שעברתי, לא הייתי רוצה לאבד אותם".

איפה הסוס שלך נמצא?
"הוא נמצא בחווה במושב אודים. אני בעולם הסוסים מאז הקורונה, עד הקורונה הייתי רקדנית במשרה מלאה. הופעות, חזרות, בקאמרי, אין אומן בישראל שלא ליוויתי ורקדתי איתו. אבל בקורונה הכל הפסיק, לא הייתה יותר עבודה – ממאה לאפס. כתבתי בגוגל מה אפשר לעשות בשטח פתוח, היה כתוב 'רכיבה על סוסים ללא ניסיון קודם'. התאהבתי בזה, זה נשמע קלישאה אבל אני מאוד אוהבת בעלי חיים. לא סתם אומרים שזאת חיה טיפולית, היא טיפלה בי והתמכרתי לזה ממש, אני שמחה שהכנסתי עוד עולם לחיים שלי, זה עולם של חופש".