הבית של מירן ומאור בוזגלו נשרף מקצר חשמלי, ככה הוא נראה לפני כן
השריפה שפרצה בביתם של בני הזוג בימים הטעונים האלו, הלחיצה את יושבי הבית כהוגן אך לכולם שלום ודווח כי האש נבלמה בזמן. אנחנו סומכים על בני הזוג שהנזק יתוקן במהרה והקן המשפחתי שלהם יחזור להיות בטוח. הזדמנות טובה להזכיר כמה כללי זהירות למניעת שריפות בבית

כאילו הימים לא קשים ומורטי עצבים גם ככה, והנה התבשרנו על חוויה מבהילה בבית משפחת מירן ומאור בוזגלו. בני הזוג נאלצו הלילה להתפנות מביתם בראשון לציון עקב שריפה שפרצה כתוצאה מקצר חשמלי במטבח.
בני הזוג - משפיענית הרשת וכדורגלן העבר, התעוררו באמצע הלילה מקול פיצוץ, וחזו באימה בשריפה שהחלה להתפשט בכל הבית. הם הצליחו להזעיק בזמן את כוחות ההצלה והתפנו החוצה עם ארבעת ילדיהם, התאומים מיילי וריי בני ה-11 והתאומים שיין ולאיו בני ה-6, ואחיה של מירן.


בית הבוזגלוס טרום השריפה היה מעוצב בסגנון מודרני ובקווים נקיים, עם צבעוניות של שחור לבן ועץ. פרופילי האלומיניום בחלונות שחורים, ועל הרצפה אריחים טרצו גדולים שנתנו קונטרה למערכות הישיבה הבהירות. המטבח, שאותו ראתה בוזגלו עולה בלהבות כשהתעוררה, נושק לחלונות גדולים שמאירים אותו באור טבעי. הוא מורכב משתי יחידות מקבילות מעץ בצבע טבעי, שבכל אחת מהן מקרר יין, וביניהן שולחן עץ עם אפשרות ישיבה משני צדדיו. רק לפני שבועיים הוקם בו חמ"ל טיגוני שניצלים, יחד עם הילדים, כתרומה בזמן מלחמת "חרבות ברזל".
לקומה השנייה, בה שהו הילדים בחדריהם, מובילות מדרגות שחורות צפות. חדרי השינה כוללים נגרות מושקעת ומיטות מפנקות עם גבים מרופדים. חדרם של בני הזוג בקומה התחתונה כולו לבן (לפחות היה, לפני הפיח), והוא פתוח לארון רחב ידיים, גם לבן. אמבטיה פרי סטנדינג על חלוקי נחל אפורים משמשת לטבילה ורחצה.

את הבית מקיפה חצר עם צמחייה עשירה, שבה מטבח חוץ גדול במיוחד, פינות ישיבה מקש ובריכה שניתן להשקיף אליה מתוך הבית. נאחל למשפחה לשקם את הבית במהרה ולחזור לשתף אותנו בסרטוני העצמה מאחדים ברוח התקופה.
כללי זהירות והגנה מפני שריפות בבית:
"כשליש מהשריפות שפורצות בבניינים נגרמות בשל כשל חשמלי, ומרביתן מתרחשות בעיקר בשעות שאנו ישנים", נכתב באתר פיקוד העורף.
הנה כמה כללי בטיחות שיש להקפיד עליהם:
בשימוש במכשירי חשמל ביתיים, בחימום הבית בחורף, שימוש במזגנים ובישול יש להקפיד על שימוש נכון ובטוח: להימנע משימוש במפצלים בשל עומס שעלול לגרום לדליקה, לתקן תקלות במערכת החשמל על ידי חשמלאי ממוסמך בלבד, ולחמם את הבית בעזרת רדיאטור או מזגן. טלפון ומחשב ניידים יש להטעין במקום בטוח ולא דליק, תחת השגחה. אין להשתמש בכבלי חשמל תקולים ולדעת כיצד מנתקים את מקורות החשמל והגז בשעת חירום. כמו כן, אין להשתמש בסדין חשמלי או בסוללת ליתיום שאינה בעלת תו תקן ולא להשאיר סירים ומחבתות על האש ללא בהשגחה.
במידה ופרצה דלקה, כבו אותה באמצעות מכסה של סיר רחב ולא באמצעות מים, שעלולים להגדיל את השריפה. בנוסף, ממליצים בפיקוד העורף להימנע מהחזקת נוזלים דליקים בבית, להדליק נרות רק בתוך פמוטים ועל גבי משטח מוצק ולא דליק והרחק מחלון פתוח או וילון.
ככלל, לבית בטוח מפני שריפות יש להצטייד בגלאי עשן בכל חדרי הבית, מטף כיבוי אש במקום נגיש לכל דיירי הבית והתקנה של מנעול פרפר, שהוא צילינדר המשמש לנעילה ללא מפתח מצידו הפנימי, כדי שניתן יהיה לפתוח את הדלת מהצד גם אם נעוץ מפתח בצילינדר בצד החיצוני ולאפשר מילוט, וכדי לחסוך את חיפוש המפתח בשעת המילוט.