בבית שנבנה במושב אחיהוד לפני עשר שנים מתגוררת משפחה - זוג הורים עובדים עם שלושה ילדים, הבן הבכור בן 7, השני בן 6 ובת בת 3. גודלו של הבית 220 מ"ר, 5 חדרי שינה (לא כולל סלון). לפני השיפוץ הבית היה במצב מצוין - השינוי היה חידוש הצבע בכל הבית מבז' ללבן והרחבת החדר שינה, כלומר חיבור מרפסת לא שימושית שהייתה מצורפת אליו.

סטפני גריב (צילום: עוזי פורת)
בכניסה לבית הוצבה שידה חדשה עם מראה | צילום: עוזי פורת
סטפני גריב (צילום: עוזי פורת)
לידה טפט על קיר חצי עגול | צילום: עוזי פורת

הרצון היה לשנות את כל סגנון הבית. הבית לפני השיפוץ היה חסר צבע ודי התחיל לשעמם את הדיירים. הדבר העיקרי שהוביל אותם היה הרצון בשינוי – "רצינו בית עם הרבה צבע, יותר מסוגנן ומעניין", הם מספרים, "הדרישות לא היו ספציפיות, אך הצרכים היו כמובן להתחשב בעובדה שזה בית פעיל שחיים בו הורים עם שלושה ילדים קטנים, שנוסף ליופי צריך להיות פרקטי". לשם כך פנו אל מעצבת הפנים סטפני גריב ויצאו למסע בן חצי שנה.

סטפני גריב (צילום: עוזי פורת)
קירות הבית נצבעו לבן | צילום: עוזי פורת
סטפני גריב (צילום: עוזי פורת)
כל הסלון הולבש מחדש | צילום: עוזי פורת
סטפני גריב (צילום: עוזי פורת)
צילום: עוזי פורת
סטפני גריב (צילום: עוזי פורת)
גם גופי התאורה הוחלפו בבית | צילום: עוזי פורת
סטפני גריב (צילום: עוזי פורת)
צילום: עוזי פורת
סטפני גריב (צילום: עוזי פורת)
צילום: עוזי פורת

עוד בערוץ עיצוב הבית: 

לרפד, לרפד, לרפד

דלת הכניסה נצבעה מבחוץ ומבפנים וכך גם הדלת הסמוכה לה, לחדר הכביסה. והבית כולו נצבע לבן. בכניסה לבית הוצבה שידה חדשה עם מראה ולידה טפט על קיר חצי עגול.

כמעט כל האבזור בבית הוחלף. כל התאורה בבית הוחלפה. הווילונות של החדרים ושל המטבח הוחלפו והוספו שני וילונות לסלון וליציאה למרפסת.

המטבח חודש על ידי החלפות הדלתות, והפך ממטבח חום למטבח לבן. ארון שחשבו להיפטר ממנו, כי נראה עתיק וכבד במראה שלו - נצבע לצהוב. חיפוי המטבח הוחלף מגוון בז' לאבן טבעית בהירה נוטה ללבן, הקלפות שהיו תלויות הורדו ובמקום זאת נתלו שני מדפים בצד אחד של המטבח ובצד השני שעון. בפינת אוכל רופדו הכיסאות, וכן כיסאות הבר במטבח.

לסלון נקנו ספה, כורסה, שטיח, שולחן, שידה לטלוויזיה, תמונות, וילון, תאורה, הדום, ספסל, שולחן צד, מנורה וכריות לספה.

סטפני גריב (צילום: עוזי פורת)
צילום: עוזי פורת
סטפני גריב (צילום: עוזי פורת)
צילום: עוזי פורת
סטפני גריב (צילום: עוזי פורת)
צילום: עוזי פורת
סטפני גריב (צילום: עוזי פורת)
צילום: עוזי פורת
סטפני גריב (צילום: עוזי פורת)
צילום: עוזי פורת
סטפני גריב (צילום: עוזי פורת)
גם יופי וגם פרקטיות | צילום: עוזי פורת
סטפני גריב (צילום: עוזי פורת)
צילום: עוזי פורת
סטפני גריב (צילום: עוזי פורת)
חדר השינה המורחב במקום מרפסת שאינה בשימוש | צילום: עוזי פורת
סטפני גריב (צילום: עוזי פורת)
שידות צד חדשות וגם טקסטיל | צילום: עוזי פורת

המרפסת החצי עגולה חוברה לחדר השינה, וכך הוא הורחב. גב המיטה רופד ונקנו שתי שידות למיטה, שני שטיחים, תמונות, הדום וכורסה, כיסוי למיטה וכריות נוי.  

חדרי הילדים כמעט לא שונו פרט לווילונות ותאורה.

במדרגות המובילות לחדרים הפרטיים נתלתה מראה צבעונית עבודת יד. במבואה לחדרים הוחלף שטיח ונעשה קיר תמונות משפחתי שמולו תלויות מראות עגולות.

סטפני גריב (צילום: עוזי פורת)
גב המיטה רופד | צילום: עוזי פורת
סטפני גריב (צילום: עוזי פורת)
צילום: עוזי פורת
סטפני גריב (צילום: עוזי פורת)
צילום: עוזי פורת
סטפני גריב (צילום: עוזי פורת)
צילום: עוזי פורת
סטפני גריב (צילום: עוזי פורת)
צילום: עוזי פורת
_OBJ_OBJ_OBJ_OBJ

סטפני גריב – עיצוב פנים

>> רוצים עוד? עשו לייק ל-living בפייסבוק