במשך יותר מ-120 שנה, ידועה מכללת נורלנד שבאנגליה כבית הספר היוקרתי ביותר לאומנות ומטפלות, כאשר בוגרות המכללה מתקבלות למשרות אצל משפחות עשירות ומרוויחות למעלה מ-100 אלף דולרים בשנה.

מכללת נורלנד, הוקמה בסוף המאה ה-19 על ידי אמילי וורד, שהבינה כבר אז כי אין הכשרה רשמית לטיפול בילדים, והפכה עד מהרה לבית הספר הנודע ביותר לאומנות על ומטפלות, שבין לקוחותיה משפחות מלכותיות וזוגות עשירים שמחפשים את נותני השירות הטובים ביותר. ואכן, מטפלות שהוכשרו בנורלנד הן דבר יקר במיוחד, כאשר חלק מהבוגרים והבוגרות מרוויחים עד 170 אלף דולרים בשנה, ואפילו כסטודנטים מגייסים כ-40 אלף עובדים במהלך אימוני העילית שלהם. זה יותר מפי ארבעה מהשכר הממוצע של מטפלת בבריטניה, אך מוצדק במקצת לאור תוכנית הלימודים הייחודית הנלמדת בנורלנד.

הצפי ממטפלות עילית הוא לדעת לבשל, ​​לתפור ללא דופי, כמו גם לדאוג למטלות ולחובות שלהן, אבל זה רק חלק זעיר מהמקצועות שבהם המטפלות הנורלנדיות מתרגלות במהלך שהותן בת ארבע השנים במכללה. מלמידה כיצד לנהל ביעילות התקפי זעם ושימוש בטקטיקות התחמקות ממשבר, ועד אימונים להגנה עצמית ונהיגה בפאן, ואפילו אבטחת סייבר - המטפלות של נורלנד הן באמת כמה רמות מעל כל השאר.

שכר לימוד: 20 אלף דולרים לשנה

בדו"ח שפורסם לאחרונה על ידי ביזנס אינסיידר, המטפלות והמטפלים של נורלנד תוארו כתערובת בין מרי פופינס לג'יימס בונד, ועד כמה שזה נשמע מוגזם, זה תיאור מדויק למדי. מלבד נימוסים ללא דופי וכישורי טיפול בילדים, מטפלות מובחרות אלו מתאמנות על מנת להתמודד עם המצבים הבלתי צפויים ביותר.

לימוד במכללת נורלנד אינו מתאים לכל אחד. ארבע שנים של הכשרה זה הרבה, שלא לדבר על כך שכל שנה עולה 20 אלף דולרים, מה שעל פי הדיווחים יקר יותר מאשר ללמוד באוניברסיטאות אוקספורד או קיימברידג'. עם זאת, הסיכוי לקבל עבודה בשכר גבוה לאחר סיום הלימודים וליצור הכנסה הגונה (בסביבות 40 אלף דולרים בשנה) תוך שנה-שנתיים מסיום הלימודים, מושך הרבה מועמדים ומועמדות.

כסף הוא לא הדבר היחיד שנדרש כדי להיכנס למכללת נורלנד. תמיד יש יותר מועמדים מאשר מקומות פנויים, כך שהמועמדים צריכים לעבור ראיונות אישיים בהם נבחנות מספר תכונות כמו אדיבות, כנות, יצירתיות, אחריות וכישורי ארגון. ניסיון קודם בטיפול בילדים הוא גם מאוד חשוב ולכן התנדבות בשיעורי גן או בייביסיטר היא הזדמנות טוב לצבור ניסיון התחלתי.

למרות היותן המטפלות היקרות ביותר בעולם בפער, הביקוש לאומנות מבית נורלנד עולה בהרבה על ההיצע. עד כדי כך שלמכללה יש לפחות שש משרות שמחכות לכל אחד מבוגריה. בעוד שמרבית המטפלות עובדות אצל משפחות עשירות בלונדון, הביקוש מגיע גם מחוץ לאנגליה, במיוחד מסין, ארה"ב והמזרח התיכון.