mako
פרסומת

נתקעו בהפגנת החרדים - וכמעט איחרו לחופה: "הגעתי עשר דקות לפני"

בשני האחרון מאות חרדים חסמו כבישים בשורת מוקדים במחאה על מעצר עריקים - ושניים שהיו לחוצים במיוחד היו ליאור ואלון שנישאו באותו ערב. בריאיון שחזרו מה שהיה שם, ומה עזר להם לשמור על מצב רוח חיובי: "זה היום המרגש בחיי. לא היה אפשר לשנות את זה, אז החלטתי לשמוח"

חדשות הבוקר
mako
פורסם:
הכלה שכמעט איחרה לחופה בזמן מחאת החרדים
צילום: צלם: מתוך חשבון האינסטגרם ELADTSA; מקור: אינסטגרם, "חדשות הבוקר"
הקישור הועתק

מאות חרדים הפגינו ביום שני האחרון בשורת מוקדים ברחבי הארץ במחאה על מעצר עריקים. בעקבות כך שובשה תנועת הרכבות והתנועה בכבישים מרכזיים, וישראלים רבים מצאו את עצמם תקועים בפקק במשך שעות. שניים שכנראה היו אקסטרה לחוצים באותן שעות היו ליאור חאבא ואלון אובייב, חתן וכלה שעשו דרכם אל החופה.

בריאיון ל"חדשות הבוקר" התייחס הזוג הנשוי הטרי למה שקרה שם. "זה היה יום מרגש, אבל לא ציפינו לדבר כזה. היה שם גם הרבה עצב וכעס, היינו שם שלוש שעות. החתונה בכלל הייתה בנס ציונה אבל נתקענו שם בדרך", סיפר בחיוך אלון.

ליאור שיתפה כי בהתחלה חשבה שמדובר בפקק שגרתי, ובגלל השמלה ישבה בצורה שלא אפשרה לה לראות כלום ממה שקורה בחוץ. בסופו של דבר החליט אלון למצוא פתרון. "ניסיתי כמובן שלא לריב או לכעוס, החרדים הבינו אותי והצלחתי לעבור עם המלווה שלי אל מונית שהייתה בתחילת הפקק. החרדים זזו, שמחו ורקדו איתי באמצע ההפגנה", הוסיף.

האורחים לאירוע הוזמנו לשבע וחצי, אך החתן והכלה הגיעו רק ברבע לשמונה. "עוד לא היה אף אחד, כולם היו תקועים איתנו בפקק. את רוצה לשמור על אנרגיה חיובית ולא לבכות", סיפרה ליאור. "הגעתי עשר דקות לפני החופה, כשעלינו על המונית נפתחה ההפגנה והכל השתחרר".

יצאת מהרכב ורקדת שם.
"נכון הייתה לי תמיכה מהמשפחה והחברים, וכשהיו זרים שעזרו לי אז אתה לא יכול שלא להיות איתם. זה היום הכי מרגש בחיי, אני לא יכולה לשנות, אז החלטתי לשמוח".