רבקה בוחבוט חזרה לפעילות: "הייתי עסוקה בלצעוק על בעלי להרים את הקרש של האסלה"
אשתו של פדוי השבי אלקנה בוחבוט חוזרת לשגרה בדרך הכי מצחיקה שיש. "שכח את החוקים אחרי שנתיים בשבי", כתבה בקבוצת "מאמאצחיק". "אני לא הולכת לשום מקום, וגם אלקנה"


רבקה בוחבוט, אשתו של פדוי השבי אלקנה בוחבוט, חזרה היום (שלישי) לפעילות ברשתות החברתיות עם פוסט הומוריסטי בקבוצת "מאמאצחיק" בפייסבוק. במסגרתו שיתפה רגע מהחיים המשפחתיים לאחר שובו של בעלה מהשבי.
"היוששש, שמעתי שהתגעגעתן אליי", כתבה רבקה. "הייתי עסוקה בדיוק בלצעוק על בעלי להרים את הקרש של האסלה - בכל זאת, שכח את החוקים אחרי שנתיים בשבי". בהמשך הפוסט הודתה לחברות הקבוצה: "תודה לכן, מאמצחיקיות יקרות, על כל ההרמות, הפרגון והתמיכה. אני פה, לא הולכת לשום מקום - וגם אלקנה".
הפוסט זכה לפופולריות עצומה. בתוך כשעה קיבלה רבקה מעל 45 אלף לייקים ו-5,500 תגובות. "שרק תמצאי סיבות לנזוף בו ושתהיו מאושרים", כתבה אחת המגיבות. "בחיים לא חשבתי שאתרגש כל כך מפוסט על קרש של אסלה", כתבה אחרת.
מגיבות אחרות לא הסתירו את ההתרגשות הגדולה מהפוסט, ומהאפשרות של שיבה לחיים נורמליים, שבהם בעיות עם הבעל הן הבעיות הגדולות מכולן. "יורדות דמעות התרגשות לראות את התמונה שלכם" כתבה אחת המגיבות. "כמה כיף שחזרת הביתה אלקנה", כתבה אחרת. "מרגש, בהצלחה לחזור לחיים האמיתיים", נכתב עוד. "אלופה שאת. שמחים שהוא בבית".
"אמן שיהיו לך מלא סיבות לצעוק עליו", סיכמה אחת המגיבות.

הופעה פרטית של אייל גולן
אלקנה בוחבוט בן ה-36 ממבשרת ציון שוחרר ב-13 באוקטובר לאחר יותר משנתיים בשבי חמאס. הוא נחטף ממסיבת הנובה ב-7 באוקטובר 2023 והותיר מאחוריו את אשתו רבקה ואת בנם הקטן ראם.
לפני כעשרה ימים, ב-18 באוקטובר, חגגו השניים את יום הנישואין השביעי שלהם בבית החולים שיבא תל השומר. הזמר אייל גולן הגיע להופעה מיוחדת לכבודם. "תודה לאייל שהפתיע אותנו ביום הנישואין השביעי שלנו עם השיר שבעלי הקדיש לי 'לוחמת'", כתבה אז רבקה.