אמילי דמארי תוקפת: "מה קרה לבריטניה? באיזה עולם עצוב אנחנו חיים"
שורדת השבי הגיבה להחלטה של המשטרה הבריטית לאסור על אוהדי מכבי ת"א להגיע למשחק הקבוצה נגד אסטון וילה במסגרת הליגה האירופית. דמארי כתבה: "זה כמו לשים שלט גדול על החלק החיצוני של האצטדיון שאומר 'אין כניסה ליהודים"

שורדת השבי אמילי דמארי הגיבה היום (שישי) להחלטת משטרת בירמינגהאם לאסור על אוהדי הקבוצה להגיע למשחק נגד הקבוצה האנגלית אסטון וילה במסגרת הליגה האירופית בעקבות חשש להתפרעויות. דמארי, אוהדת הקבוצה, כתבה בין היתר: "מה קרה לבריטניה שבה האנטישמיות הפכה לנורמה? באיזה עולם עצוב אנחנו חיים".
דמארי ציטטה בחשבון הטוויטר שלה את חבר הפרלמנט המקומי איוב חאן שכתב כי "אני מברך על כך שאוהדי מכבי לא יורשו לצפות במשחק", וכתבה: "שוחררתי משבי חמאס בינואר, ואני אוהדת מושבעת של מכבי ת"א. אני מזועזעת עד עמקי נשמתי מההחלטה המקוממת הזו לאסור אליי, על משפחתי ועל חבריי להגיע למשחק בבריטניה. כדורגל הוא דרך לאחד אנשים ללא קשר לאמונתם, צבעם או דתם, וההחלטה המגעילה הזו עושה בדיוק את ההפך".
"בושה לכם, אני מקווה שתתעשתו ותשקלו שוב את ההחלטה. אני תוהה מה בדיוק קרה לחברה הבריטית, זה כמו לשים שלט גדול על החלק החיצוני של האצטדיון שאומר 'אין כניסה להודים. מה קרה לבריטניה שבה אנטישמיות הפכה לנורמה? באיזה עולם עצוב אנחנו חיים", הוסיפה.